ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Pita-konger udvider: De Fyrretyve Røvere åbner to nye steder i Aarhus

Af Freja Dumont
Foto: Presse.
De to brødre Anas og Ahmed Amin startede De Fyrretyve Røvere i 2017.
Foto: Presse. De to brødre Anas og Ahmed Amin startede De Fyrretyve Røvere i 2017.

Kalder alle på Trøjborg og Frederiskbjerg! Vi har gode nyheder.

For nu behøver Trøjborg-beboere nemlig ikke længere drage helt til den anden ende af byen for at sætte tænderne i De Fyrretyve Røveres lækre pitaer.

Og på samme måde bliver det nu muligt at få De Fyrretyve Røveres pizza på Frederiksbjerg, som indtil videre kun findes i Brabrand.

De to kokkeuddannede brødre som står bag De Fyrrertyve Røvere, Anas og Ahmed Amin, har netop offentliggjort, at de åbner et nyt pitasted på Niels Juels Gade i Zagu Pizzas gamle lokaler samt en ny pizzasafdeling på Frederiksbjerg Torv.

”Vi har en rigtig god mavefornemmelse i forhold til at åbne på Trøjborg.

Det er et fedt område med mange unge mennesker, som vi tror på sætter pris på en god pita med kvalitetsråvarer.

Frederiksbjerg kender vi jo – og vi glæder os til at introducere endnu flere aarhusianere for vores pizzaer, som med deres anderledes smage, sammensætninger og forme skiller sig ud fra mængden,” siger Anas Amin, medejer af De Fyrretyve Røvere.

Populært pitasted på Frederiks Allé

Tilbage i 2017 slog det lokale gadekøkken, De Fyrretyve Røvere, dørene op til deres dengang nye takeawaysted på Frederiks Allé med frisk mad baseret på mellemøstlig smag.

Siden åbningen har der stort set været kø udenfor det lille køkken hver aften.

De to brødre har med andre ord ramt noget med deres lækre pitaer, som falder i yderst god smag blandt aarhusianerne. Og netop smag og kvalitet skal gå igen ved de nye steder på Trøjborg og Frederiksbjerg Torv:

”Det er vigtigt for os, at kvaliteten forbliver den samme, når vi åbner de nye steder.

Derfor bliver folkene i køkkenet også nogle, som har været med fra start, da vi åbnede på Frederiks Allé. De skal være udlærte og kende til vores standarder – på den måde kan vi sikre den høje kvalitet,” siger Anas Amin.

Åbner til foråret

Åbningsdatoerne er endnu ikke fastlagte, men de to brødre tror, at der går et par måneder før pitastedet på Trøjborg har mulighed for at slå dørene op for gæster.

Åbningen for pizzaafdelingen på Frederiksbjerg kan vi til gengæld forvente sker hurtigere.

”Jeg har lige lukket de sidste par aftaler, så vi kan få vores pizzasted på Frederiksbjerg Torv klar hurtigst muligt. Vi håber derfor også på at kunne servere pizzaer allerede om en måneds tid.”

Tilbage i efteråret rykkede de to brødre deres forretning lidt længere ned af Frederiks Allé, til Frederiksbjerg Torv, for at få mere plads – men problemer med udsugningen tvang dem til at rykke tilbage i det gamle lokale.

”Vi har fået helt styr på udsugningen nu, så vi regner med at kunne blive fast på Frederiksbjerg Torv med vores pizzaer denne gang,” siger Anas Amin.

Del artikel