ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Udvikling af nye undervisningsformer på musikkonservatoriet

Bedre øve-rutiner for klassiske guitarister, og nye digitale læringsrum, både for rytmiske guitarister og for klassiske pianister – dét er nogle af de emner, som alle interesserede helt gratis kan komme og høre mere om gennem ganske korte foredrag og eksempler ved:

 

Åbent forskningsseminar på Det Jyske Musikkonservatorium, fredag d. 10. maj kl. 15.00-17.00, Kammermusiksalen, Musikhuset Aarhus

 

Ved seminaret vil nogle af konservatoriets undervisere præsentere en række udvalgte forsknings- og udviklingsprojekter i form af miniforedrag, minikoncert og posterudstilling.

 

De mundtlige oplæg kredser især om udviklingen af nye undervisningsformer. Hvert oplæg varer 15-20 min.

 

Eksempelvis vil lektor i klassisk guitar, Frederik Munk Larsen, fortælle om hvordan en forståelse af grundlæggende biomekaniske processer kan lede til forbedrede øveteknikker for klassiske guitarister. Og lektor Søren Rastogi vil sammen med docent Lasse Laursen fortælle hvordan de har opbygget et elektronisk læringsrum, hvor klaverstuderende gennem udveksling af videooptagelser kan få nyttig feed back både fra medstuderende og fra andre undervisere.

 

Midtvejs i programmet bliver der lejlighed til at strække ben og studere en række postere, der præsenterer andre forsknings- og udviklingsprojekter og som afspejler konservatoriets musikalske mangfoldighed. Her kan man bl.a. støde på emner som ”Ny musik for klassisk og rytmisk guitar”; ”Tidlig musik for trombone”; ”Vocal painting, en ny form for korledelse” – og man kan møde og tale med underviserne bag de enkelte projekter.

 

Der er åben og gratis adgang for alle.

 

Flere detaljer om seminaret via link på forsiden af konservatoriets hjemmesiden her:

 

 

Del artikel