ANNONCE
Uhyggeligt dobbeltdrab: 28-årig dræbte familiemedlemmer med kniv og økse
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Uhyggeligt dobbeltdrab: 28-årig dræbte familiemedlemmer med kniv og økse

Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet

Den sigtede i drabssagen i Sabro var ikke selv i stand til at møde op ved dagens grundlovsforhør i Aarhus, hvor der kom uhyggelige detaljer frem om de dræbtes skader

 

Det var et voldsomt syn, der onsdag aften mødte politiet på en adresse i Højagerparken i Sabro, hvor en mand og en kvinde blev fundet dræbt.

 

De to personer havde knivskader samt voldsomme skader i kraniet som følge af slag fra en økse. Det kom frem på dagens grundlovsforhør i Aarhus, inden dørene blev lukket for pressen.

 

Den 28-årige mand, som er sigtet for drabet, var ikke selv til stede i retten. Anklageren i sagen begyndte retsmødet med at forklare, at hun havde snakket med en læge med speciale i psykiatri, som havde vurderet, at den 28-åriges mentale tilstand var så dårlig, at han måtte indlægges på et psykiatrisk hospital.

 

“Han var ikke klar over, hvor han var eller at han var i politiets varetægt,” sagde hun ved retsmødet og nævnte hans tilstand som apatisk og psykotisk.

 

“Han besvarede alle spørgsmål med ordene ‘ved ikke’,” fortsatte anklageren.

 

Drabsmand og dræbte i familie

Det var kort før klokken 21.30 onsdag aften, at de dræbte blev fundet i et rækkehus i Højagerparken i Sabro. Politiet har endnu ikke endeligt identificeret de to dræbte, men formoder, at der er tale om husets 92-årige mandlige beboer samt en 61-årige kvinde, som den 28-årige formodede gerningsmand er i familie med. Det er endnu ukendt, hvad deres familieforhold var.

 

Efter anklagerens oplæsning af sigtelsen, blev dørene lukket af hensyn til sagens videre efterforskning med den argumentation, at det endnu ikke kan udelukkes, at manden kan have haft en medgerningsmand, og politiet er heller ikke helt sikker på, at alle våben er fundet.

 

“Det ville kunne ødelægge efterforskningen, hvis sagens oplysninger kom ud i offentligheden,” påpegede anklageren.

 

Dommeren valgte at følge anklagemyndighedens begæring og lukkede derfor dørene for pressen.

 

Del artikel