Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den ultimative vinsmagning på Dauphine

Af anders@sommersangdigital.dk

Så er den gal igen. Nu får du muligheden for den ultimative vinsmagning på Restaurant Dauphine. Det er den 1. oktober 2016 klokken 18.00 til ca. 23.30. Der er meget få pladser til denne helt unikke vinsmagning. Der er tale om den helt store Bourgogne-aften.

 

Vinsamleren og bourgogneentusiasten Bo Bottkjaer har endnu en gang dykket dybt i sin vinkælder og simpelthen udvalgt de allerbedste flasker, han har. Køkkenchefen, Rolf Nordentoft, fra Dauphine vil sammensætte den perfekte middag, som passer til vinene.

 

Prisen er 5.000 kroner per person. Det er inklusiv mad. Der er maksimalt 14 pladser. Pladserne udbydes efter først til mølle princippet. Her får du en sjælden set mulighed for en Bourgogne-oplevelse af de store. 42 vine kommer du igennem i løbet af aftenen.

 

Du skal smage følgende vine denne aften:

 

Champagne

Charles Heidsieck Brut Reserve ‘700 Ans Grimaldi’ 1297-1997 Magnum

1989 Charles Heidsieck Vintage Brut, Magnum

1965 Charles Heidsieck Brut

1969 Perrier-Jouët Extra Brut Réserve Cuvée

1990 Egly-Ouriet Brut Tradition

 

Hvidvine

2006 Meursault 1. Cru Clos Richemont Monopole

1995 Meursault Clos de Cras 1. cru, Cerberon

1972 Poligny- Montrachet 1. cru Gerard Chavy

1955 Meursault -Charmes 1. cru Vandermeulen

1959 Meursault, Ligeret

1953 Meursault Georges Ceyrolle

2011 Corton-Charlemagne Grand Cru Doudet- Naudin

 

Rødvine

1909 Pommard, Domaine Mussy

1911 Chambertin Grand Cru Paquier-Desvignes & Fils

1943 Richebourg Grand Cru Vandenbussche

1959 Richebourg Grand Cru Henri de Villamont

1959 Corton Grand Cru Henri de Villamont

1921 Richebourg Grand Cru Vandermeulen

1937 Richebourg Grand Cru “Prince Leopold”

1949 Echezeaux Grand Cru Noeles

1969 Gevry Chambertin 1. cru Les Cazetier Henri de Villamont

1975 Échézeaux Grand Cru Leroy

1966 Pommard Leroy

1996 Cote de Beaune Villages, Leroy

1964 Beaune, 1. cru Union Vinicole des Prorieters

1959 Savigny-Les-Beaune Bouhey-Allex

1959 Gevrey Chambertin Combe aux Moines, Sanders

1959 Vosne Romanee Les Beaumonts, Sanders

1950 Romanée St Vivant Les quatre Journaux Grand Cru Louis Latour

1947 Richebourg Grand Cru Marey & C. Liger-Belair

1949 Chambertin Clos de Béze Grand Cru Armard Naulot

1982 Volnay 1er Cru Clos des Chênes, Bitouzet-Prieur

1959 Corton Grand Cru Chanson Pere & Fils

1964 Echezeaux Grand Cru, Chanson

1976 Chambertin Clos de Béze Grand cru P. Gelin

1996 Beaune 1. cru Cuvée Nicolas Potel Seguin-Manuel Magnum

1964 Richebourg Grand cru Charles Vienot

1977 Clos Vougeot Grand Cru 1977 Arthur Barolet

1985 Volnay Henri de Villamont

1979 Mazis-Chambertin, Grand Cru, Mahler

 

Dessertvine

1912 Vintage port Carlos Santos & co

Bodega port, Oporto Shipped by Nixon & co

1916 Haut-Sauternes F. Dumezil

Gammel Guava rom, WaagePetersen- før 1885

 

Se mere om Dauphine her: 

 

Del artikel

Andre læser også