Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Silkeblød creme og knasende kiksetop: und Butter byder på innovativ fastelavnsbolle

Af Freja Dumont

Hvis du gik og troede, at vi er færdige med at snakke om fastelavnsboller, så kan du godt tro om igen.

For nu har und Butter netop meldt sig ind i fastelavnsbolle-gamet.

Og de er bestemt berettiget en god placering på listen over byens bedste fastelavnsboller, hvis du spørger os.

For ja, vi har naturligvis allerede besøgt surdejsbageren på Odensegade og prøvesmagt deres bud på den perfekte fastelavnsbolle.

Silkeblød creme og knasende kiksetop: und Butter byder på innovativ fastelavnsbolle

Denne her udgave er forklædt som en choux au craquelin. Og hvad er det så, tænker du måske?

Oversat til dansk er det en vandbakkelse med en krakkelerende, knasende kiksetop.

Hos UndButter fås den med en marmoreret overflade med flormelis på og lækkert fyld af hvid chokoladecreme og Stevnsberg kirsebær.

Her er der virkelig ikke sparet på den silkebløde hvide chokoladecreme, som giver associationer til en meget ”let” flødeskum med et hint af kirsebærsmag.

Vi var med andre ord virkelig begejstrede for den lille bolle med creme i, som altså godt kan tilføjes til årets fastelavnsbolle-crawl-liste, hvis du spørger os.

und Butter har fastelavnsbollen på hylderne onsdag til søndag fra kl. 10.30.

Silkeblød creme og knasende kiksetop: und Butter byder på innovativ fastelavnsbolle

Hvor: und Butter, Odensegade 35

Del artikel

Andre læser også