Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Underholdning i verdensklasse: Årets mest spektakulære cirkus kommer til Aarhus

Af Aske Bisgaard Pedersen

Oplev prisbelønnede verdensartister, smukke heste og duften af savsmuld – alt det, der definerer et vaskeægte cirkus.

Det kan du i 2023, hvor der bliver fuld fart på cirkusartisteri, når supercirkusset Cirkus Arena kommer til Aarhus med årets nok mest spektakulære familieforestilling.

Hæderkronede artister i alle afskygninger

Det er succes-duoen Bubber og Julie Berthelsen, der er tilbage i manegen i 2023, når Cirkus Arena atter hæver niveauet med Cirkus ifølge Bubber og Julie 3.

I 2023 kan an se den verdensberømte jonglør Michael Ferrari, som har sat flere verdensrekorder i Guinness World Records for sin evne til at holde mange bolde i luften – selv når lyset går ud.

Du kan også se frem til en af de hurtigste til at gå linedans, Steven Ferrari, linedansergruppen Ortiz, som både cykler, springer og går højt oppe i teltets kuppel samt cirkusverdenens stærkeste par Duo Costache, når de svinger rundt i teltets top.

Der er altså garanti for adrenalinsus, overvældende akrobatik, og man får også fornøjelsen af at nyde Julie Berthelsens skønsang.

I 2023 er der også underholdende besøg af Cirkus Arenas husklovn Jimmy Folco, nervepirrende knivkaster og magisk tryllekunstner med fantasifulde tricks i ærmet.

Det bliver altså 2,5 times imponerende, sjov og skrækindjagende underholdning for hele familien, når Cirkus Arena kommer til Aalborg i 2023.

En drøm, der gik i opfyldelse

Bubber var konferencier i 1990’erne 7 år i træk, inden han selv var showets frontfigur for første gang i 2019 med sin helt egen cirkusforestilling. Det var en drøm, der gik i opfyldelse for Bubber:

”Jeg har tit tænkt tanken, at det kunne være sjovt at lave min egen cirkusforestilling, og nu er drømmen endelig gået i opfyldelse.

For mig har cirkus altid været poetisk. Det der fascinerer mig mest ved cirkus, er hele magien omkring det.

At cirkusteltet på magisk vis er rejst, når byen vågner, og at teltet er væk igen senere samme aften, når forestillingen er slut.

Når cirkus har forladt byen, går der et helt år, før det kommer tilbage, men artisterne og cirkusfolkene rejser videre rundt og laver deres optræden aften efter aften,” fortalte Bubber dengang.

Han suppleredede:

“Med ’Cirkus ifølge Bubber’ har jeg sammen med familien Berdino samlet alt det, jeg synes hører til i en rigtig cirkusforestilling.

Alle de artister I vil møde har en drøm og et helt særligt talent, og der ligger timevis af træning bag.”

Han deler nu rollen som frontfigur med sangeren Julie Berthelsen, som vi kan se frem til i 2023.

I Aalborg kommer cirkusset til at husere på Tangkrogen med forestillinger hver dag fra d. 21. til d. 30. april, hvor de igen hiver teltpælene op.

Billetter til Aalborg-forestillingerne kan købes her.

Del artikel

Andre læser også