ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Undgå overforbrug – her er din guide til fornuftig shopping

Af Annoncør

Impulsshopper du lidt for meget? Eller kigger du rundt i dit hjem, og ser lidt for mange ting, som du dengang bare måtte eje, men som du aldrig har brugt sidenhen? Så er du i yndlingsmålgruppen for alle butikker i Danmark. Rabatter, slagtilbud og pointoptjening skriger nemlig på forbrugere som dig.

Den gode nyhed er, at du faktisk kan lære din hjerne at tænke anderledes, og styre dine shoppeimpulser. Vi giver dig her en guide til at undgå at bruge alle pengene i starten af måneden, og samtidig shoppe på en måde, der gør dig glad.

Køb kvalitet – det holder længere og glæder mere

Når vi siger kvalitet, mener vi ikke nødvendigvis den dyreste vare. Det er der ellers mange der foranlediges til at tro, men det er faktisk ikke altid, at dyrt er lig med godt. Derfor er det altid en god idé, inden du køber en større ting til dit hjem, at tjekke hjemmesider som Bedsteitest.dk. Her kan du nemlig se forskellige produkter testet af enten professionelle eller andre forbrugere, så du kan få en idé om, om det er værd at bruge penge på.

Mange sælgere har som strategi at få dig til at købe den dyreste vare, og de vil derfor lovprise den i ét væk. Derfor er det en god idé altid at undersøge tingene selv først, og det gør du blandt andet ved at tjekke anmeldelser, for at finde den vare, der bedst lever op til prisen.

Lav en ønskeseddel

Ser du noget i en butik eller på nettet, som du bare eje? Så skriv det ned. Lav en lille liste til dig selv over alle de ting du godt kunne tænke dig. Men lad være med at tænke på sedlen som en indkøbsseddel. Formålet er nærmere, at du noterer dig alle de ting du gerne vil have, og så kan du vælge enkelte ud, som du køber, når de har stået der længere tid.

Undervejs vil du også finde ud af, at mange af tingene pludselig ikke er relevante længere, efterhånden som nye ting dukker op. Og det betyder, at det alligevel ikke var noget, du ville have været glad for i længere tid.

Samme liste kan konverteres til en ønskeseddel, som du forventningsfuldt kan dele ud til venner og familie før jul og fødselsdag, Så kan de få lov at glæde dig med dem i stedet for.

Del artikel