Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

I første hug: Ung aarhusianer vinder Lotto-millioner

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil

Man kan være heldig, og så kan man være ualmindeligt heldig.

I sidste kategori finder man en ung aarhusiansk mand, der nu kan kalde sig Lotto-millionær – og dét i første hug vel at mærke.

For nylig vandt han nemlig intet mindre end 2.998.427 kroner allerførste gang, han spillede Eurojackpot.

Gik all in – modsat kollegerne

Idéen om at række ud efter millionerne opstod i den unge aarhusianers frokostpause.

”Vi sad på arbejdet og snakkede til frokosten om, at det godt nok kunne være rart, hvis man lige vandt 581 millioner kroner.

Og jeg tænkte, at hvis man skulle spille Eurojackpot eller Lotto, så skulle man da gøre det nu, hvor præmiepuljen var så stor,” siger han ifølge Danske Spil.

Spil med omtanke
Spil aldrig for mere, end du har råd til at tabe og husk at tage pause. Hjælpelinjen for rådgivning om spilleafhængighed kan kontaktes på 70 22 28 25.

Kollegaerne ville helst spille for 50 kroner, men her var den unge mand helt uenig.

”Det var første gang, jeg spillede overhovedet, og så tænkte jeg, at jeg ligeså godt kunne gøre det ordentligt, så jeg gik all in. Jeg lavede et system, og så fik mine kollegaer tilbuddet om at være med, men det sagde de nej til,” fortæller han.

Den unge aarhusianer valgte at spille systemet, selvom han stod alene med regningen – det syntes han godt, han kunne tillade sig, nu han aldrig havde spillet før.

“Så begyndte jeg bare at grine”

Den nyslåede Lotto-millionær arbejder til daglig i den finansielle sektor, så han mener selv, at han er lidt af en haj til Excel.

”Jeg havde lavet et Excel-ark med mine kuponer, hvor jeg kunne sætte vindertallene ind, og så ville den markere, hvor mange rigtige, der var.

Jeg fandt så ud af, at jeg ikke var så god til Excel alligevel, for den viste, at jeg ikke havde vundet noget overhovedet,” siger han med et stort grin ifølge Danske Spil.

For en sikkerheds skyld loggede han dog også ind på sin nye Lotto-app.

Dér så han, at han havde vundet i alt 2.998.427 kroner.

”Så begyndte jeg bare at grine. Det var fuldstændig urealistisk,” fortæller han.

Sådan skal pengene bruges

Da den unge aarhusianer efterfølgende mødte på arbejde, kom alle kollegaerne naturligvis forbi for at høre, om der så var gevinst på det dyre system.

Om Eurojackpot
Eurojackpot er det store, europæiske lotteri, hvor deltagere fra 17 lande udover Danmark siden 2012 har kunnet drømme om at vinde de allerstørste præmier. Der er trækninger hver tirsdag og fredag, og puljen varierer fra minimum 63 millioner kroner til maksimum 750 millioner kroner. Den højeste, danske gevinst blev vundet i sommeren 2022, hvor en Eurojackpot-kupon købt i Meny i Blåvand således gjorde en heldig dansker 750 millioner kroner rigere.

Kilde: Danske Spil

”De var meget nysgerrige. De havde selv spillet for 50 kroner hver, og vi var i alt otte, der spillede. Den ene vandt 80 kroner, de andre vandt ingenting.

Og jeg vandt tre millioner. Så var de allesammen ellevilde. De synes vist også, at det var lidt træls, for de fik jo muligheden, og det ærgrede de sig meget over,” fortæller manden, der er blevet en slags lykke-maskot på kontoret:

”Ja, jeg kan godt mærke, at der er en del, der lige kommer over til mit bord for at se, om de kan gnubbe lidt af heldet af mig.”

I første omgang regner han med, at en del af pengene skal gå til håndværkere og til en ferie.

”Jeg har taget fire ugers sommerferie, fordi jeg skal renovere vores hus indvendigt.

Vi ville gøre det selv for at spare penge, men der er jeg ved at finde ud af, om vi skal betale os fra det i stedet, så min kæreste og jeg kan tage på en ferie imens,” lyder det afsluttende fra den aarhusianske Lotto-millionær.

Del artikel

Andre læser også