Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Slog pludselig: 21-årig brækkede dørmands næse

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Der var godt gang i Aarhus’ natteliv i nat, og for nogle gik det over gevind.

I hvert fald måtte politiet rykke ud for at tage sig af flere optrin natten til søndag. Det fremgår af døgnrapporten.

Kl. 01:58 var den gal på Kuhstall, der ligger på Åboulevarden. Her blev en 21-årig mand fra Ringkøbing-Skjern anholdt.

Han sad og sov ind over et bord på stedet, og da dørmændene vækkede ham for at bortvise ham, slog han pludselig ud med en knyttet hånd direkte i ansigtet på den ene dørmand, hvorved hans næse brækkede.

Politiet blev tilkaldt og den unge spirituspåvirkede mand blev anholdt og indbragt til politiets detentioner, hvor han vil blive afruset forud for afhøring. Han vil blive sigtet for vold.

Optræk til slagsmål

Nogle timer senere – kl. 03:55 – blev politiet så tilkaldt til en anden adresse på Åboulevarden – nærmere bestemt nummer 31.

Her havde politiet fået en anmeldelse om, at der var optræk til slagsmål mellem en gruppe personer. Ved politiets ankomst var der en ophidset stemning, men der blev hurtigt lagt en dæmper på.

Dog kunne en 27-årig mand fra Horsens ikke forstå vejledningen, men blev ved med at råbe af andre personer og udviste i øvrigt en aggressiv adfærd.

Han blev derfor sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og blev bortvist fra stedet medbringende et bødeforlæg.

Reagerede voldeligt på afvisning

Allerede fem minutter senere – kl. 04:00 – var den så gal igen.

En 22-årig mand fra Aarhus tildelte en ung kvinde en lussing, da de begge befandt sig på Bar Smil i Skt. Clemens Stræde.

Kvinden ønskede tilsyneladende ikke at kysse med den 22-årige mand, hvilket han blev ophidset over og tildelte kvinden lussingen.

Hændelsen blev observeret af dørmændene på stedet, som bortviste ham. Han ønskede dog ikke at efterkomme dette, og optrådte aggressivt og højtråbende over for dørmændene.

Ved politiets ankomst blev den berusede 22-årige anholdt og indbragt til politiets detentioner. Han vil blive løsladt efter endt afrusning og afhøring. 

Del artikel

Andre læser også