Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Afsløret i sidste time: Kendt TV-vært deltager også i stjernespækket fodboldkamp

Af Freja Dumont

Efter tre års Corona-pause er Danmarks mest velgørende fodboldturnering tilbage, når Ceres Arena (hallen) åbner dørene til den gratis fodboldfest UNICEF Cup lørdag den 17. september.

I år kæmper seks hold med en perlerække af kendisser og tidligere fodboldstjerner i Ceres Arena om den eftertragtede pokal, mens de samtidig samler penge ind til UNICEFs indsats for at levere 1 million stivkrampevacciner til verdens børn.

“Min gode ven, Melvin Kakooza, har i 12. time meldt sig til at spille på Komikerlandsholdet. Melvin Kakooza spillede også i 2018, hvor han scorede holdets eneste mål, mens holdet blev sidst med en negativ målscore på 0-17 i 2019, da UNICEF Cup sidst blev afholdt.

Så nu må vi se, om den gode Melvin kan leve op til de høje forventninger, som “landstræner” Carsten Bang har til ham i hans comeback ,” siger Simon Schiølin, arrangør af Unicef Cup.

Afsløret i sidste time: Kendt TV-vært deltager også i stjernespækket fodboldkamp

Hoppeborg og gavekort til børnene

Det bliver en dag fyldt med sjov for både børn og voksne, og det er, som nævnt tidligere, helt gratis for alle at deltage!

Til de første 300 børn, der kommer i følge med en voksen, uddeles der billetter til Flying Superkids og derudover får de også en mini-fodbold.

Der vil også være det hidtil største legeland i AL Bank Fanzonen (indenfor i Hal 3) med flere hoppeborge, aktivitetsbane, fodbolddart og andre fodboldlege som bordfodbold og pannabane. Og så kigger maskotten Aros selvfølgelig også forbi.

Vil man gerne have en fodboldtrøje med sit idols navn bagpå fra enten TV-værtslandsholdet, Komikerlandsholdet eller Skuespillerlandsholdet, kan de købes på stadion til blot 250 kroner – og så kan man måske oven i købet være heldig at få sit idol til at give en autograf på trøjen.

Seks hold kæmper om den eftertragtede pokal

TV-værtslandsholdet har i år Lars Christiansen som anfører, og til at hjælpe sig med at genvinde titlen har den tidligere håndholdstjerne bl.a. Stig Tøfting og Thomas Gravesen med på holdet.

Men der bliver kamp til stregen fra Komikerlandsholdet, der ledes af Carsten Bang og har Martin Johannes samt Geo – og nu også Melvin Kakooza – blandt holdets bærende kræfter.

Skuespillerlandsoldet stiller med Cyron Melville som anfører samt bl.a. Marco Ilsø og Roland Møller, og de kommer naturligvis også til Aarhus for at vinde.

Hos AGF Legends & Friends bærer Bent Wachman anførerbindet og får blandt andet selskab af Martin Jørgensen og Peter Graulund.

Og som noget nyt stiller Michelin-kokken Wassim Hallal også op til start hos AGF Legends & Friends-holdet. Endda med en helt speciel collectors item-trøje, som i stedet for Hallals navn prydes af to Michelin-stjerner.

Afsløret i sidste time: Kendt TV-vært deltager også i stjernespækket fodboldkamp

Og for at det ikke skal være løgn, kan trøjen blive din. Både Wassim Hallals, Martin Jørgensens og Lars Lundkvists trøjer m.fl. sættes nemlig til salg – matchworn – efter kampen på en liveauktion.

Se hvem der pt. fører auktionen eller læg måske selv et bud lige her. Alle pengene går ubeskåret til UNICEFs indsats for at levere 1 million stivkrampevacciner til verdens børn.

Herudover stiller Dansk Ingeniør Service, der har støttet UNICEF i mange år, med Ingeniørlandsholdet, mens arrangørerne Verdens Mest Velgørende Fodboldhold naturligt stiller op i eget navn.

Udover Unicef Cup kan vi på lørdag den 17. september også se frem til den jyske klassiker mod AaB, hvor Bravida fejrer sit 100 års jubilæum med at invitere til fodbold til halv pris. Derudover er AGF også værter for en stor Oktoberfest, som man stadig kan sikre sig billetter til. 

Del artikel

Andre læser også