ANNONCE
Unico: Asparges på 4 måder og vinbar ad libitum
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Unico: Asparges på 4 måder og vinbar ad libitum

Af Freja Dumont

Unico har i den kommende tid asparges på programmet. De hylder den dejlige spise med danske asparges og vinbar ad libitum 4 retter og 8 vine. Det skriver Restaurant Unico på deres website.

 

Danske asparges og vinbar ad libitum

Fra den 5. maj serveres der fire retter med danske asparges fra samsø samt otte forskellige vine fra hele verdenen. Det bliver en unik aften til en enestående pris.  567 kroner for hele arrangementet.

 

Menuen består af:

  • Råmarineret, hvide asparges og stenbiderrogn. Toast og creme fraiche 50, skalotteløg og purløg.
  • Smørblancheret hvide asparges og pandestegt slethvar, hollandaise og østersvinaigrette samt karse og maltgrene.
  • Råmarineret grønne asparges og rørt tatar af dansk kødkvæg, tomat, estragon og kartoffelchips
  • Stegte grønne asparges og grillet kalvesteg med gulerødder og ramsløg fra Risskov samt sherrysauce med morkler.
  • Snacks og små overraskelser + 79 kroner
  • Oste fra Arla Unika + 109 kroner
  • En sæsonaktuel dessert + 79 kroner
  • Kaffe og søde sager + 59 kroner

 

Dørene åbner klokken 17.30, og sidste udskænkning er klokken 23.00.

Der er et begrænset antal pladser. Bestillingen sker via online booking her

 

Del artikel