Unico fejrer de danske asparges med bravour – og til en god pris

Danske asparges, i et dansk brasserie, er, hvad Restaurant Unico i Højbjerg laver den 20. maj klokken 18.00. Her får du muligheden for at prøve syv forskellige retter, hvor der er asparges i alle.
Vine der er tilpasses de mange asparges
Asparges, asparges og atter asparges fra Fyn, Samsø og Djursland. Unicos køkken byder på hele syv serveringer, hvor asparges og selvfølgelig velsmag er i centrum. Udover det er der snacks.
Restaurant Unico er gode venner med folkene fra vinfirmaet Vinotheket. De sørger, som altid, for gode vine, som selvfølgelig er tilpasset retterne. Efterfølgende serveres der kaffe/te med små søde fristelser fra Unicos egen bager, som i øvrigt er Peter Bager.
Menuen ser således ud
Tre små asparges overraskelser fra køkkenet
——–
Fjordrejer og skummende suppe på asparges
——–
En slags “tartelet” med høns i asparges
——–
Fermenteret skinke fra OMHU og grillede grønne asparges
Fire unikke aspargesretter
Laks en Bellevue med danske kaviar og grønne asparges
——–
“Syndig” torsk med hollandaise og hvide asparges
——–
Lam i dild med jomfruhummer og grønne asparges
——–
Oksemørbrad af nordjysk naturkvæg med morkler og asparges
Tre små fristelser fra Peter Bager
Små lækre tærter
——–
Fromager, der smager
——–
“Småkager”
Prisen, inkl. bobler, tilhørende vine og kaffe til det søde, er 888,- kroner.
KAN KUN KØBES VIA SAFETICKET