Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Unik julefrokost med smuk udsigt på Aarhus Ø

Har du stadig ikke fundet de perfekte rammer til julefrokosten, så har DiningSix nu fået den unikke mulighed at kunne tilbyde Aarhus Internationale Sejlsportscenter med udsigt over Aarhus Ø som selskabslokale.

 

Julefrokostsæsonen nærmer sig med hastige skridt, og det varer nok ikke længe førend byens mest populære restauranter er fyldt til randen på de store julefrokostdatoer med glade selskaber – private såvel som virksomheder.

Unik julefrokost med smuk udsigt på Aarhus Ø

DiningSix, der står bag restauranterne KöD, Basso og Klokken, kan nikke genkendende til at der er rift om pladserne på restauranterne i årets mest populære julefrokostweekender. Derfor har de arbejdet hårdt på at kunne tilbyde endnu et venue – og det er lykkes, fortæller Morten Pedersen, Direktør og Partner i DiningSix: 

 

Vi har fået den unikke mulighed at kunne tilbyde Sejlsportscentret på Aarhus Ø, som selskabslokale i de store weekender. Lokalet er særegent og formet som en hestesko, hvilket giver nogle fede muligheder for at opdele lokalet i f.eks. en ”middagsafdeling” og en ”festafdeling”.

Unik julefrokost med smuk udsigt på Aarhus Ø

 

Lokalet kan rumme op til 150 personer, men er man et mindre selskab, så er der også mulighed for blot at leje den ene side af hesteskoen – så at sige. Så er det bare at vælge, om du ønsker terrassen med udsigt over havet eller over de smukke silhuetter på Aarhus Ø. Uanset hvad, så står DiningSix klar til at skabe den perfekte julefrokost med alt hvad det indebærer; smukke lokaler, lækker mad samt personlig og nærværende service:

Vores menuer er inspireret af de populære retter og opskrifter fra vores restauranter, så vi tør godt love, at der vil være noget for enhver smag. Skulle selskabet alligevel ønske noget, der ikke kan findes i menuen, er vi meget åbne for dialog, så vi sammen kan nå frem til netop dét, der vil gøre deres aften uforglemmelig, fortæller Morten.

 

Så ønsker du at overraske og betage dine kollegaer, venner eller familie med ét af Aarhus’ mest unikke placeringer til årets julefrokost, så kan du læse mere og kontakte DiningSix her. Men du skal være hurtig – der er nemlig kun én ledig dato tilbage i kalenderen, og det er fredag den 29. november.

 

Unik julefrokost med smuk udsigt på Aarhus Ø