ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Unik oplevelse: Få ølsmagning hjem i stuen eller ud på arbejdet

Af Freja Dumont
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Dejlige øl og godt selskab – det er opskriften på mange gode oplevelser. Og ølsmagninger er en fantastisk måde at nyde samværet med familie, venner eller kollegaer.

De tre aarhusianske venner og ølnørder Emil Næsager Poulsen, Patrick Bille Hansen og Mathias Dige Pedersen har derfor stiftet virksomheden TØRST, som tilbyder ølsmagninger leveret direkte til dit hjem eller din arbejdsplads.

”Vi sørger for store smagsoplevelser, spændende anekdoter om øl og rig mulighed for at nyde hinandens selskab, uanset om man er ny i øllets verden eller ølnørd,” siger Mathias Dige Pedersen.

En anden måde at være sammen på

Skal I holde ølsmagning med naboerne, kollegaerne eller vennerne bliver det muligt at vælge mellem nøje udvalgte pakker – men de tre drenge bag skræddersyer med glæde også en ølsmagning efter jeres helt personlige præferencer.

Til ølsmagningen vil I blive guidet rundt i nøje udvalgte øl, der vil kunne føre til interessante og tørstslukkende smagsoplevelser. Samtidig vil i lære bredt om øllets verden, heriblandt håndværket bag, hvad der skaber de karakteristiske smagsindtryk for de enkelte øltyper, og de særegne historier bag øllen.

Dertil kommer også underholdning, såsom speeddating med sjove spørgsmål og musikquizzer.

” På rejsen gennem øllets verden, vil der være rige muligheder for at hygge sig i afslappet selskab med hinanden, og der vil være både smagsmæssige og sociale oplevelser at snakke om længe efter,” siger Mathias Dige Pedersen.

Ville dele passionen for godt øl

De tre venner har det til fælles, at de alle elsker gode specialøl – og mest af alt at dele deres passion med andre.

Da nedlukningen ramte landet, arbejdede alle tre gutter ved flere forskellige ølbarer i Aarhus.

Pludselig stod de uden muligheden for at møde nye mennesker til at dele deres ølglæde med. Det efterlod dem med et kæmpe tomrum og lysten til at starte noget selv.

En isnende kold dag i februar opstod ideen til TØRST, drevet af en længsel efter nye oplevelser, fællesskab og nærvær.

”Den februar dag besluttede vi os for, at når samfundet åbnede op igen, skulle vi for alvor udnytte muligheden for at komme ud at møde folk.

Med vores entusiasme for godt øl vil vi skabe glæde og gode oplevelser, og ikke mindst slukke jeres tørst i sublime specialøl,” siger Mathias Dige Pedersen.

Læs mere om TØRSTs forskellige ølsmagninger lige her. 

Del artikel