Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ure og smykker i Aarhus

Skal du forkæle dig selv eller en du holder af, så er ure og smykker altid en fornem gave. I Aarhus finder du flere smykkeforretninger, der sælger alt fra almindelige smykker til high end ure, og hvor der er noget til enhver smag og budget. Herunder kan du se, hvilke smykkebutikker i Aarhus vi kan anbefale dig at lægge turen forbi, næste gang du skal købe nyt til dig selv eller en anden.

Guldsmed i Aarhus

En guldsmed er en kunsthåndværker, der kan lave og reparere smykker, og hos nogle smykkeforretninger har de typisk guldsmede ansat i butikken, som kan hjælpe kunderne med de forespørgsler, de kommer med.

Mange smykkebutikker har dog også valgt at outsource denne del af forretningen. Det vil sige, at hvis et smykke skal indgraveres, smedes om, udvides, have ændret belægningen eller lignende, så skal smykket sendes videre.

Har du behov for en guldsmed i Aarhus, kan det derfor være en god idé at forhøre sig hos de forskellige smykkebutikker, om de har mulighed for at hjælpe dig med de ønsker, du har.

Smykker til mænd i Aarhus

Smykker til mænd har altid været en del af sortimentet hos diverse smykkeforretninger i Aarhus. Men i løbet af de seneste år er det blevet mere og mere populært for drenge og mænd at gå med smykker – og det kan tydeligt ses i udvalget af produkter.

Der er nemlig kommet både øreringe, halskæder og fingerring til i forskellige designs og materialer, der alle sammen giver lidt ekstra til outfittet. Noget af det, smykker kan, er at tilføje udtrykke personlighed, og typisk er det netop en ørering eller en bestemt fingerring, der udgør den unikke detalje og prikken over i’et.