Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Væbnet røveri i 7-Eleven: Se billederne – kender du mændene bag?

Af anders@sommersangdigital.dk

Østjyllands Politi beder nu borgerne om hjælp til at identificere gerningsmændene bag et voldsomt røveri i Aarhus

 

Klokken 3.23 natten til lørdag den 28. april trådte fire maskerede mænd ind i 7-Eleven på Frederiks Allé i Aarhus. Bevæbnet med en pistol, en trækæp, et støvsugerrør og en vaterpaslignende genstand truede de ekspedient i butikken til at åbne kassen og holdt samtidigt flere kunder i skak.

 

De fire mænd var meget aggressive og truende, og den ene hamrede på et tidspunkt en trækæp så hårdt ned i disken, at den knækkede.

 

Efter at ekspedienten havde åbnet kassen, stak flere af mændene deres hænder ned i kassen for at tage penge op, inden de til sidst stak af fra stedet.

 

Hele episoden blev optaget af butikkens overvågningskameraer, og Østjyllands Politi offentliggør nu billeder fra dem i håb om, at nogen kan genkende en eller flere af gerningsmændene.

Har du oplysninger om en eller flere af gerningsmændene, hører politiet meget gerne fra dig via tlf. 114.

Væbnet røveri i 7-Eleven: Se billederne - kender du mændene bag? Væbnet røveri i 7-Eleven: Se billederne - kender du mændene bag? Væbnet røveri i 7-Eleven: Se billederne - kender du mændene bag? Væbnet røveri i 7-Eleven: Se billederne - kender du mændene bag? Væbnet røveri i 7-Eleven: Se billederne - kender du mændene bag?

 

Del artikel

Andre læser også