ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Væddeløbsbanen: Drive in-banko støtter det lokale erhvervsliv

På fredag på store bededag kan du trykke hornet i bund og vinde gavekort til aarhusianske restauranter og forlystelser.  Jydsk Væddeløbsbane danner rammen om et usædvanligt tiltag, hvor publikum siddende i deres biler får nogle fornøjelige timer med bankoplader samtidig med, de støtter det lokale erhvervsliv.  

 

Der vil være plads til ca. 400 biler, som ikke parkeres på den sædvanlige parkeringsplads, men inde på selve væddeløbsbanen.

 

Numrene råbes op fra dommertårnet, og de udtrukne numre bliver også vist på en storskærm. Og man behøver ikke engang at åbne bilens vinduer for at høre dem, for deltagerne kan indstille bilradioen på en særlig FM-frekvens, og så vil de heldige tal strømme ud som sød musik.

Mange tænker utraditionelt i denne tid, så jeg tænkte, at folk der måske ikke kender væddeløbsbanen i forvejen, kan lære det her fantastiske sted lige midt i Aarhus at kende, siger arrangør Kenneth Nielsen fra eventstedet Smagsrummet, som også hører hjemme på den legendariske bane. 

 

Det er Kenneth Nielsen, der sammen med Jydsk Pony Væddeløbsforening og Café Tutten står bag arrangementet, som er fuldt ud godkendt af myndighederne og foregår efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Der er programsat to Bankospil; kl. 15.00–17.00 er der et børnevenligt familiespil, mens der samme aften kl. 20.00 bydes på Late Night Banko.

 

Vi har indkøbt mange gode præmier i form af gavekort, som de heldige vindere kan bruge, når corona-situationen tillader det. Samtidig mærker vi god opbakning fra restauranter og andre, som er glade for en smule salg og opmærksomhed, fortæller Kenneth Nielsen.

 

Mad og drikke kan bestilles på forhånd

Arrangørerne håber på, at mange familier vil dukke op. Man kan på forhånd bestille mad og drikke, når man køber sin billet online på flexbillet.dk. En bil med hele 6 plader til hvert spil koster 300 kroner, og der spilles 5 spil med journalist Ib Søby som vært og opråber. I de kommende dage arbejder arrangørgruppen også på muligheden for lodtrækninger og andre overraskelser, alt efter omfanget af interessen for arrangementet.

Facebooksiden Drive In Banko – Aarhus vil løbende opdateres. 

 

Del artikel

Andre læser også