ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Valentines på mandag: Nyd en middag med Aarhus’ bedste udsigt

Af Freja Dumont

Nogen vil mene, at det amerikanske koncept Valentines Day er for kommercielt, mens andre elsker dagen, der indbyder til lidt ekstra romantik.

Hvad end man er af den ene eller anden overbevisning, kan vi vel alle blive enige om, at det er hyggeligt at tage sig tid til tosomheden i en travl hverdag!

Vi er i hvertfald vilde med den årlige reminder om, at en helt almindelig mandag, som Valentinsdag falder på i år, også kan byde på levende lys, en god middag og vin i glassene.

3-retters middag med udsigt over Aarhus

Salling ROOFTOP i Aarhus skruer i forbindelse med Valentinsdag ned for belysningen og op for romantikken med en eksklusiv 3-retters valentinsmenu.

Først bydes man på velkomstsnacks og derefter serveres forretten bestående af Salling ROOFTOPs egen hjemmerøget laks med urter og aioli.

Hovedretten lyder på oksemedaljon, selleri, rødvinssauce og timian og til dessert står den på Valentinskage med friske bær.

Middagen foregår på Valentinsdag den 14. februar fra kl 17 – 21 og billetsalget lukker søndag d. 13 kl. 10.

Det koster 299 kr. per person at deltage, og du kan booke bord lige her.

Glimtende smykker og gode dufter

Skal din udkårne have en velduftende eller funklende gave? Det kan naturligvis også klares hos Salling!

Og fra fredag til mandag kan du endda spare 25% på alle* dufte og diamantsmykker.

Her finder du bl.a. et udvalg af labgrown diamanter, som er skabt af mikroskopiske carbonfrø fra eksisterende diamanter under ekstremt tryk og varme – den samme proces, som opstår ved dannelsen af naturlige diamanter.

Laboratorieskabte diamanter har helt de samme fysiske, kemiske og optiske egenskaber som naturlige diamanter. De funkler, har samme glans, og er lige så unedbrydelige som naturlige diamanter.

Se udvalget i Salling Aarhus og Aalborg.

Tag den romantiske middag med hjem

Hvis man hellere vil hygge i hjemlige rammer over en lækker Valentines-middag, kan man nemt bestille Smag Sallings lækre tapas, som er nøje udvalgt af stedets eksperter til kun 129 kr. pr. kuvert.

Du kan også prøve SmagSalling-menuen, hvor du selv kan sammensætte din middag ud fra udvalgte ingredienser såsom type kød, kartoffel, salat og sauce, du ønsker. Denne smarte løsning fås til kun 99 kr. pr. kuvert.

Så er det eneste du skal sørge for faktisk bare daten!

Del artikel