Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vanvittig burger er gået viralt: Vi har testet pølsemix-burgeren

Af Freja Dumont

Pølser, fritter, bearnaisesauce, bøf og dobbelt op på ost og bacon. Alt sammen pakket ind i to briocheboller.

Intet mindre skal der til for at vælte internettet. Og det må man sige, at Søren E. Burgerbar har formået med sit bæst af en ny burger: Pølsemix-burgeren med bearnaisesovs.

Madmediet SmagAarhus skrev om den nye burger i torsdags, og siden da er artiklen blevet kommenteret mere end 13 tusinde gange og har fået mere end 3 tusinde likes på diverse sociale medier.

“Det er jo helt vildt og voldsomt. I går kom der kunder fra Vejle, Viborg og en københavner, der var på der var på gennemrejse fra Aalborg. Den havde jeg ikke lige det komme,” siger indehaver af Søren E. Burgerbar, Søren Ejlertzen.

Vi besøgte derfor Søren E. Burgerbar i Viby for at teste, om burgeren er gal eller genial.

Tøffes livret på menuen

Søren Ejlertzen er ikke tilbageholdende, når det kommer til at prøve utraditionelle burger-kombinationer af.

Menukortet har tidligere budt på alt fra en ‘stegt flæsk med persillesovs-burger’ til en ‘boller i karry-burger’. Og nyeste skud på stammen er så ‘pølsemix-burgeren med bearnaisesovs’, som er inspireret af en helt speciel Aarhus-personlighed.

“Stig Tøfting er stamkunde, og han har ofte spurgt, om jeg ikke skulle have pølsemix på menuen. Så jeg tænkte, at jeg kunne slå to fluer med et smæk ved at lave en pølsemix-burger

Vanvittig burger er gået viralt: Vi har testet pølsemix-burgeren

Galt eller genialt?

Vi bestilte bæstet af en burger for at se, om den nu kunne leve op til hypen.

I en bid får du intet mindre end tre retter i én: Bøf Bearnaise, Bacon’n’Cheeseburger OG naturligvis pølsemix.

Og hvordan fungerer det så med tre livretter, der er blevet blandet sammen? Vi ville nok have foretrukket retterne hver for sig. Isoleret.

Det hele smager til gengæld hjemmelavet, og kæmpe point for det!

Bearnaise-sovsen er virkelig god, og fungerer altså også godt på pølserne, som var lækre og sprødstegte.

Så den kære Tøffe har helt klart fat i noget dér.

Burgerbaren i Viby er også kendt for sine vanvittigt gode fritter, og i denne ret var de – som altid – perfekt sprøde og godt krydrede.

“Jeg elsker at tænke ud af boksen og for mig handler det ikke om kvantitet, men om kvalitet.

Kunder får deres mad til tiden, og derfor er der desværre også mange, der går forgæves, da vi ikke går på kompromis med det. Vi anbefaler derfor også, at man bestiller online, så man ikke går forgæves,” siger Søren Ejlertzen.

 Pølsemix-burgeren, der koster 114 kroner, er kommet for at blive – og du kan bestille den lige her. 

Del artikel

Andre læser også