ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vanvittig transfer: AGF henter tidligere engelsk landsholdsspiller

Af Freja Dumont

Den tidligere Arsenal- og West Ham-spiller, Jack Wilshere skifter til AGF.

Wilshere kommer til AGF som kontraktfri, og han har foreløbig lavet en aftale med AGF frem til sommer – med en option på at forlænge samarbejdet. Det skriver AGF i en pressemeddelelse.

Kommer med et imponerende CV

Wilshere har siden sin debut i Premier League for Arsenal som kun 16-årig i 2008 spillet 125 kampe for London-klubben, som han forlod i 2018 til fordel for West Ham United.

Han har dog været uden klub siden han stoppede i Championship-klubben Bournemouth i sommer.

Men han har siden holdt sig i gang ved at træne hos sin tidligere klub, Arsenal. Nu kommer den 30-årige englænder til AGF for kickstarte sin karriere i den hvide trøje.

“Jack behøver ingen nærmere præsentation, og han har vist sit værd på både klub- og landshold gennem de seneste ti år.

Så da muligheden opstod for at få ham her til Aarhus, var vi ikke i tvivl om, at vi gerne ville eftersætte den.

Jack kan bidrage med sin glimrende teknik og sit blik for spillet, og han vil give os nogle ekstra offensive værktøjer. Han vil give mange i truppen nogle andre referencer og inspiration på kvalitet og udtryk.

Han er i fin fysisk form, men mangler naturligvis noget kamptræning. Det skal nok komme, og vi ser frem til at se ham i den hvide trøje, når han er faldet godt på plads, siger sportschef i AGF,” Stig Inge Bjørnebye.

Første møde med dansk klub-fodbold

Jack Wilshere – som af sin tidligere træner Arséne Wenger er blevet betegnet som en spiller med ”spansk teknik og et engelsk hjerte” – har spillet 34 landskampe for England, hvor han i øvrigt fik debut i en landskamp mod Danmark.

Men AGF bliver hans første møde med dansk klubfodbold, og det ser englænderen meget frem til.

“Siden jeg begyndte at træne med hos Arsenal, har jeg aldrig lagt skjul på, at det var for at blive klar til 2022 og til en ny klub.

Den er nu lykkedes, og det bliver en spændende ny udfordring for mig. Jeg er et sted i min karriere, hvor jeg har brug for at komme i gang igen efter en vanskelig periode, og den mulighed har AGF tilbudt mig.

Det er jeg meget taknemmelig for, og jeg vil gøre alt, jeg kan for at hjælpe holdet fremad, siger Jack Wilshere, som nu for første gang skal spille klubfodbold på det europæiske kontinent,” siger Jack Wilshere og fortsætter:

“Jeg har ledt efter en luftforandring og en frisk start i nye rammer, og jeg ser meget frem til at bidrage på holdet.

Det er klart, at jeg mangler lidt kamptræning, men jeg er i fysisk rigtig god form og fit, så nu handler det for mig om at komme godt ind i truppen og se, om jeg kan gøre mig fortjent til spilletid for klubben og bidrage til, at vi kan få nogle point på kontoen,” afslutter Jack Wilshere, der tiltræder i AGF med det samme.

Jack Wilshere får nummer 10 i AGF’s 3F Superliga-trup.

Del artikel