Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Varm op til Helmig: Restaurant inviterer på ad libitum drikke og god mad til skarp pris

Af Freja Dumont

Over 30 tusinde fans var mødt op i sommer for at synge med på ‘Stupid Man’ og ‘Malaga’, da Aarhus’ egen popkonge afholdt sin første stadionkoncert i Ceres Park nogensinde.

Fredag den 31. marts  og lørdag den 1. april 2023 gentager Thomas Helmig succesen og sætter gang i festen, når han spiller to udsolgte aftener i Ceres Arena, hvor der venter publikum et helt nyt spektakulært sceneshow.

Hos Restaurant Tangkroen, som ligger skønt placeret imellem skov, vand og by tæt på Ceres Arena, inviterer de i forbindelse med Helmig-koncerten til en helt unik “førfest” med god mad og drikke til en skarp pris.

Du kan booke bord hos Tangkroen lige her.

Varm op til Helmig: Restaurant inviterer på ad libitum drikke og god mad til skarp pris

Fantastisk start på skøn aften

Opvarmningen til Thomas Helmig-koncerten finder sted på Tangkroen lørdag den 1. april fra kl. 17 til 19, så man kan nå at få maven fyldt godt op, inden koncerten starter kl. 20.

For kun 425 kroner får du serveret 2 retter bestående af rimmet laks med aioli, rygeost & urter på små salater. Herefter står den på ovnbagt unghane på langtidsbagte rodfrugter med en cremet urtesauce med ramsløg og knuste kartofler. Mums!

Til at skylle ned med inkluderer prisen også alt den vin, øl og vand, du kan drikke i to timer.

“Vi er lige genåbnet på Tangkroen efter en kæmpestor renovering af lokalerne. Dem vil vi naturligvis gerne vise frem til vores gæster, ligesom vi gerne vil være en del af det lokale nærmiljø herude.

Vi ligger jo tæt på både Ceres Arena, Tivoli Friheden og Jydsk væddeløbsbane, og det er derfor oplagt, at vi bliver en del af alt det, der sker i Marselis-området.

Nu starter vi med at sætte gang i Helmig-festen med et hyggeligt event lørdag den 1. april, hvor vi glæder os til at se en masse glade koncertgæster,” siger direktør Thomas Oest.

Med Kongelunden og Aarhusbugten som udsigt er omgivelserne smukke, og der er samtidig masser af gratis parkeringsmuligheder i nærheden.

Skynd dig at booke et bord her.

Del artikel

Andre læser også