Varna Palæet: En aften med Piemonte og trøfler krydret med Champagne
Fredag den 17. januar og lørdag den 18. januar åbner Varna Palæet døren for en aften i trøflernes tegn. Det er begge dage fra klokken 18.00. Det er traditionen tro Varnas eksklusive trøffel-arrangement. Der vil i år også være fokus på Champagne.
Trøflerne skal hyldes
Palle Enevoldsen på Varna laver denne unikke aften i samarbejde med Poul Victor Jensen, indehaver af aarhusianske vinfirma, Pinochar Wine.
Palle Enevoldsen og Poul Victor Jensen byder velkommen til en aften, hvor trøflerne fra Piemonte skal hyldes, og vinene fra Champagne og Piemonte skal nydes. Det skal maden i øvrigt også. Vinene kommenteres af Nina Dubois, som er 4. generation af Champagnehuset Hervé Dubois, og Poul Victor Jensen.
Kokkene har sammensat en menu ud fra årstidens bedste råvarer, sat trøflerne i højsædet og krydret det med en sublim vinmenu. Med det setup er der stor sikkerhed for, at din aften bliver helt og aldeles fuldkommen.
Der er to datoer at vælge mellem i år, da dette års trøffelarrangement på Varna Palæet uden tvivl er efterspurgt.
Menu og vine
Sprøde snacks
Jomfruhummertatar med avokado – Sprød kartoffelbrandade med trøffel
NV Brut Tradition, Hervé Dubois
*****
Rimmet torsk med trøffelmayo, syltede løg og små salater
2012 Millesimé Blanc de Blanc, Hervé Dubois
*****
Ravioli med spinat, jordskokker og trøffel
2018 Roero Arneis ‘Reysú’, Paolo Manzone
*****
Trøffelrisotto med skindstegt sandart og rødvinssauce
2016 Langhe Rosso ‘Luvi’, Paolo Manzone
*****
Tatar af kalv med sprødt rugbrød, estragon og trøffel
2017 Barbera d’Alba ‘Fiorenza’ Superiore, Paolo Manzone
*****
Oksemørbrad Rossini med kartoffel og kål
2015 Barolo Del Comune di Serralunga d’Alba, Paolo Manzone
*****
Æble og solbær med hvid chokolade og mandel
2018 Moscato d’Asti, Rizzi
*****
Kaffe & sødt
Prisen pr. person er 1.375 kroner
Tilmelding kan se her: