Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Varna Palæet: En aften med Piemonte og trøfler krydret med Champagne 

Af Jan L. Pedersen

Fredag den 17. januar og lørdag den 18. januar åbner Varna Palæet døren for en aften i trøflernes tegn. Det er begge dage fra klokken 18.00. Det er traditionen tro Varnas eksklusive trøffel-arrangement. Der vil i år også være fokus på Champagne.

 

Trøflerne skal hyldes

Palle Enevoldsen på Varna laver denne unikke aften i samarbejde med Poul Victor Jensen, indehaver af aarhusianske vinfirma, Pinochar Wine.

 

Palle Enevoldsen og Poul Victor Jensen byder velkommen til en aften, hvor trøflerne fra Piemonte skal hyldes, og vinene fra Champagne og Piemonte skal nydes. Det skal maden i øvrigt også. Vinene kommenteres af Nina Dubois, som er 4. generation af Champagnehuset Hervé Dubois, og Poul Victor Jensen.

 

Kokkene har sammensat en menu ud fra årstidens bedste råvarer, sat trøflerne i højsædet og krydret det med en sublim vinmenu. Med det setup er der stor sikkerhed for, at din aften bliver helt og aldeles fuldkommen.

 

Der er to datoer at vælge mellem i år, da dette års trøffelarrangement på Varna Palæet uden tvivl er efterspurgt. 

 

 

Menu og vine

Sprøde snacks 

Jomfruhummertatar med avokado – Sprød kartoffelbrandade med trøffel

NV Brut Tradition, Hervé Dubois

*****

 

Rimmet torsk med trøffelmayo, syltede løg og små salater

2012 Millesimé Blanc de Blanc, Hervé Dubois

*****

 

Ravioli med spinat, jordskokker og trøffel

2018 Roero Arneis ‘Reysú’, Paolo Manzone

*****

 

Trøffelrisotto med skindstegt sandart og rødvinssauce

2016 Langhe Rosso ‘Luvi’, Paolo  Manzone

*****

 

Tatar af kalv med sprødt rugbrød, estragon og trøffel

2017 Barbera d’Alba ‘Fiorenza’ Superiore, Paolo Manzone

*****

 

Oksemørbrad Rossini med kartoffel og kål

2015 Barolo Del Comune di Serralunga d’Alba, Paolo Manzone

*****

 

Æble og solbær med hvid chokolade og mandel

2018 Moscato d’Asti, Rizzi

*****

 

Kaffe & sødt

Prisen pr. person er 1.375 kroner 

 

 

Tilmelding kan se her: 

 

Varna Palæet: En aften med Piemonte og trøfler krydret med Champagne 

 

Del artikel

Andre læser også