ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vejarbejde påvirker påsketrafikken: Disse veje skal du være opmærksom på

Af Freja Dumont
presse-fotos.dk / arkivfoto.
presse-fotos.dk / arkivfoto.

Aarhusianerne skal forberede sig på lidt længere rejsetid eller alternative ruter i påsken.

Der bliver nemlig arbejdet på fire trafiktunge veje i byen, og det betyder nogle steder, at du skal finde en anden rute eller regne med lidt ekstra køretid. Det skriver Teknik og Miljø Aarhus Kommune i en pressemeddelelse.

Disse veje skal du undgå

Stillingvej skal der laves en ny cykelsti. Det betyder, at Stillingvej spærres fra 8. april kl. 18 til d. 19. april kl. 06. Gennemkørende trafik kan tage motorvejen i stedet, og personer med ærinde i området kan bruge omkørslen. Skal man fra Harlev til Stilling, skal man køre ad motorvejen.

Herredsvej bliver der bygget en støjmur fra Fjældevænget til ringvejen. Derfor er Herredsvej spærret i retningen fra Hasle Ringvej mod Paludan-Müllers Vej fra d. 8. april kl. 18 til d. 13. april kl. 22. Der er omkørsel via Paludan-Müllers Vej.

Der er et større byggeri i gang ved Dynkarken, og man skal derfor regne med ekstra rejsetid, hvis man kører fra Nørreport til Sønder Allé. Der er åbne spor i begge retninger, men trafikken vil bevæge sig langsommere end normalt. Der er et spor lukket i hver retning fra kl. 8. april kl. 18 til d. 12. april kl. 14.

Silkeborgvej arbejder Aarhus Vand, og derfor er det kun ét spor åbent i begge retninger fra 8. april kl. 18 til og med 13. april. Der bliver opsat signalanlæg ved Carit Etlars Vej, og man skal derfor regne med lidt længere rejsetid. Søren Frichs Vej kan bruges til omkørsel.

”Vi har samlet vejarbejdet i påskedagene, fordi mange holder ferie i den uge, og der derfor er færre biler på vejene.

Vi har selvfølgelig sat skilte op og forsøgt at holde trafikflowet så smidigt som muligt. Vi håber, at aarhusianerne vil udvise hensyn og forståelse, når de bevæger sig rundt i byen i påsken,” siger Kristina Holm, trafikkoordinator, Teknik og Miljø.

Nogle af busserne vil i forbindelse med vejarbejdet på Herredsvej og ved Dynkarken være omlagt. Læs mere om omlægningen på midttrafik.dk.

Planlagt vejarbejde kan altid ses på trafikinfo.dk.

Del artikel