ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Velgørende hattrick på Aarhus Teater: Rasmus Tantholdt, Carsten Bang og Poul Krebs indtager ”banen”

Foredrag, komik og musik på Aarhus Teater til fordel for nødstedte børn i verdens brændpunkter

 

Når Rasmus Tantholdt, Carsten Bang og Poul Krebs indtager ”banen” på Aarhus Teaters store scene den 21. november kl. 19.30 sammen Simon Schiølin, stifter af Danmarks mest velgørende fodboldhold, er det ikke kun for at give de ca.700 gæster en fornøjelig aften.

 

Hovedformålet med initiativet og arrangementet er at generere midler til UNICEFs utrættelige arbejde med at forbedre levevilkårene for de mange mio. børn rundt omkring i verden, som har desperat brug for hjælpen. Netop det at hjælpe børn/unge i nød, har været den altoverskyggende årsag – holdets ”WHY” om man vil – bag Danmarks mest velgørende fodboldhold, som blev stiftet i 2008 og således har 10 års jubilæum.

 

”Vi har siden dag 1 gerne villet fremstå og agere som en professionel virksomhed med en sportslig ledelse og en arbejdende direktion, selvom vi alle dage har været og stadig er drevet af 100% frivillige kræfter.

 

Vi bliver aldrig de bedste på banen nationalt, men uden for kridtstregerne er vores ambitioner langt større og af international karakter”, udtaler holdets stifter og sportsdirektør, Simon Schiølin, og fortsætter: ”I kampen for at opfylde det løfte, vi forud for hver sæson stiller UNICEF, har vi gennem årene arrangeret velgørende showkampe og turneringer i ind- og udland, afholdt danskeraftener i Dubai, Shanghai og Barcelona, og nu er vi umådeligt stolte af at kunne præsentere så stærkt et trekløver fra øverste hylde inden for komik, foredrag og musik i Aarhus, vores egen baghave”.

 

Foruden underholdningen byder aftenens arrangementet også på historien om Danmarks mest velgørende fodboldhold samt en velgørende aktivitet til fordel for UNICEF, som forhåbentlig får publikum op af sæderne i Store Sal på Aarhus Teater.

 

Blandt holdets mange velgørende ambassadører finder man en lang række kendte mennesker fra fodbold og medieverdenen, heriblandt selveste Diego Maradona. Både Poul Krebs og Carsten Bang er mangeårige ambassadører for holdet og har optrådt både på og udenfor banen på holdets udlandsture i bl.a. Grønland, London og Barcelona, imens Rasmus Tantholdt er ny mand på holdkortet.

 

”Jeg har været en del af Danmarks mest velgørende fodboldhold som ambassadør – og på yderste mandat på holdkortet – siden 2013, og har aldrig været i nærheden af at score hattrick… Derfor er jeg ekstra glad for at kunne bidrage til det velgørende hattrick på scenen på Aarhus Teater til fordel for verdens børn”, siger Carsten Bang.

 

Billetter:

Arrangementet er næsten udsolgt på blot få dagen, men pt. er der ganske få billetter tilbage på www.billetten.dk

 

Om Danmarks mest velgørende fodboldhold

Gennem årene har holdet doneret sportsudstyr til en værdi af 16 mio kr til børn i Afrika via Røde Kors, bygget 50 huse i Burundi sammen med ADRA Danmark og sendt 50 mio liter renset vand og snart 500.000 polio-, mæslinge- og stivkrampevacciner afsted til verdens børn via UNICEF bla. på baggrund af den indkomne entre den 21. november på Aarhus Teater, som går ubeskåret til vacciner via UNICEF.

 

Holdet har rejst verden tynd og spillet velgørende showkampe imod Celtic FC, Ajax Amsterdam, Tottenham Hotspurs, danske ex-pats hold i Dubai og Shanghai, grønlandske politikere og berømtheder på Indlandsisen, Arsenal FC, RCD Espanyol og FC Barcelona – oftest med nederlag til følge. Herudover har Danmarks mest velgørende fodboldhold siden 2013 været værter for UNICEF CUP med deltagelse af op til otte hold med et væld af komikerne, TV-værter, musikerne og andre fremtrædende personligheder fra den danske medieverden.

 

Del artikel