Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Veras tøjbyttemarked: Byt dit brugte tøj og få nyt (brugt) med hjem

Af Line Ingwar Karlsen
Foto: Veras.
Foto: Veras.

Har du også masser af tøj liggende i skabet, som du ikke længere bruger? Så er det bare med at få ryddet op og samlet sammen. Du kan nemlig bytte det til helt ‘nyt’ brugt tøj!

På søndag den 19. september fra klokken 10.00-15.00 rammer Veras Tøjbytte Væksthuset på Salling ROOFTOP i Aarhus i anledning af Future Friendly Fashion Week.

Og konceptet er ganske simpelt! Eventet er åbent for alle, og du kan bytte dit tøj til nyt, shoppe nyt brugt fra udvalgte garderober og møde CEO og Founder af Veras, Rebecca Vera, som holder en spændende talk på scenen på Salling ROOFTOP.

Få dit brugte tøj i rabat på nyt

Tag dit brugte tøj, som du ikke længere bruger, med til Veras Tøjbytte, hvor du gratis bytter dit eget tøj til point, så du kan købe nyt brugt tøj til eventet.

Her har Veras nemlig en masse flot brugt tøj med. Du kan også shoppe på verasvintage.dk for dine point.

Med Veras’ kvalitetssikrede og kuraterede genbrugsudvalg får du både vintage, brands og basic items.

Du kan også blot shoppe genbrugstøj helt uden at bytte. Kom og mød nogle inspirerende influencere, der tager en del af deres garderober med, som du kan shoppe denne søndag, når de sammen med Veras rammer Salling ROOFTOP.

Om det populære Veras Market

Veras er et kvindedrevet cirkulært tøj fællesskab, som bekæmper tøjspild. Veras er stiftet af iværksætteren Rebecca Vera i 2016.

Veras indsamler, kvalitetssikrer og udbetaler point kredit for alt brugt tøj fra private garderober, som de videresælger i et unikt, cirkulært tøjsystem med webshop, butik og markeder i hele landet. I Veras får alt tøj nyt liv og intet går til spilde.

Du kan læse mere i Facebook-eventet her.