Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Veras Market vender tilbage: Byt dit brugte tøj og få nyt med hjem

Af Line Ingwar Karlsen
Foto: Veras.
Foto: Veras.

Har du også masser af tøj liggende i skabet, som du ikke længere bruger? Så er det bare med at få ryddet op og samlet sammen. Du kan nemlig bytte det til helt ‘nyt’ brugt tøj!

På søndag den 5. marts fra klokken 11 til 16 rammer Veras Market igen Aarhus og denne gang Godsbanen.

Og konceptet er ganske simpelt. Eventet er åbent for alle, og du kan bytte dit tøj til nyt eller shoppe nyt brugt fra udvalgte garderober.

Få dit brugte tøj i rabat på nyt

Tag dit tøj med til Veras Tøjbytte, hvor du gratis bytter dit eget tøj til point, så du kan købe nyt brugt tøj til eventet. Her har Veras nemlig en masse flot brugt tøj med. Du kan også shoppe på verasvintage.dk for dine point.

Med Veras kvalitetssikrede og kuraterede genbrugsudvalg får du både vintage, brands og basic items.

Veras er skabt ud fra en cirkulær forretningsmodel med flere platforme, hvor alt tøj finder sin plads og dermed får nyt liv. Hos Veras kan du bytte, shoppe og sælge brugt tøj – og dét, der er hullet eller slidt, reparerer og upcycler de for dig.

Alt tøj får nyt liv og intet går til spilde

Veras er et kvindedrevet cirkulært tøj fællesskab, som bekæmper tøjspild og er stiftet af iværksætteren Rebecca Vera i 2016.

Idéen til Veras udsprang af, at Rebecca havde svært ved at komme af med sit brugte tøj på en let og tidsbesparende måde med garanteret straksværdi for alt tøj. Rebecca startede Veras i april 2016, efter en sæson i 2015 med Veras Market, i kampen for at ændre danskernes forbrugsvaner, gøre brugt tøj smart og bekæmpe tøjspild.

I december 2018 er hun spået til den pt. mest indflydelsesrige person i det danske modelandskab af Berlingskes modeeksperter.

Rebecca har også været på forsiden af Berlingske, Børsen, Politiken og Berlingske Business samt vist modetendenser med genbrugstøj i Go’Morgen Danmark.

Hvad: Veras Market
Hvor: Rå hal på Godsbanen
Hvornår: Søndag d. 5. maj kl. 11-16

Du kan læse mere om konceptet her.

 

Del artikel

Andre læser også