Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Verdens største af sin slags: Gratis festival kommer til Aarhus

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Stella Polaris
Foto: Stella Polaris

Mange hundrede danske og udenlandske artister har optrådt på Stella Polaris, siden første udgave af festivalen fandt sted i Vennelystparken i Aarhus tilbage i 1997.

Og heldigvis er det populære event snart tilbage, hvor det hele startede.

Lørdag den 29. juli rammer endagsfestivalen nemlig Smilets by med en fest i Vennelystparken, hvor alle er velkomne – fra de helt små i børneområdet til musikelskere i alle aldre ved hovedscenen.

Stella Polaris er verdens største chill-out-festival, hvor musikkens tempo eller rytmiske element er nedtonet, og stemningen er i fokus.

Perfekt sommerstemning

I Vennelystparken opstilles endnu en gang scener, barer, madboder og aktiviteter for børn, og der er altså lagt op til en festlig dag for folk i alle aldre.

Facebook afslører Stella Polaris, at arrangementet kommer til at vare hele ni timer, og der vil som altid være gratis adgang hele dagen, så man kan komme og gå, når man vil.

Årets line-up vil blive offentliggjort løbende.

Stella Polaris har desuden stablet et afterparty på benene, så man kan feste videre, når chill-out-eventet i Vennelystparken er slut.

Hvad: Stella Polaris 2023
Hvor: Vennelystparken i Aarhus
Hvornår: Lørdag d. 29. juli kl. 12-21

Du kan altså godt sætte et stort kryds i kalenderen og sætte nedtællingen i gang, for Stella Polaris plejer at være en hamrende hyggelig sommerbegivenhed, hvor man har lyst til at blive hængende i flere timer.

Stella Polaris opfordrer til, at man lader egne drikkevarer blive hjemme og i stedet støtter den store havefest ved at bruge de opstillede boder og foodtrucks.

Du kan læse mere om Stella Polaris her

Del artikel

Andre læser også