Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Verdens største Søstrene Grene-butik åbner i Aarhus

Af anders@sommersangdigital.dk

Snart slår Søstrene Grene dørene op til den største butik nogensinde ved Skt. Clemens Bro i Aarhus. Det sker i forbindelse med, at den eksisterende, historiske butik på strøget lukker midlertidigt grundet renovering.

 

Aarhusianerne kan inden længe gå på opdagelse i verdens største Søstrene Grene-butik på strøget ved Skt. Clemens Torv, hvor Søstrene Grene åbner en ny, midlertidig butik. Butikken åbner efter planen den 18. januar 2021. Der tages forbehold for eventuelle ændringer grundet corona-epidemien.

 

Butikken på hele 645 kvadratmeter vil være fyldt med søstrene Anna og Claras store udvalg af boliginteriør, små møbler, køkkentilbehør, hobbyartikler og meget andet. Et udvalg, der suppleres med nye varer hver eneste uge.

 

Det store butiksareal gør butikken til den største Søstrene Grene-butik nogensinde sammenlignet med koncernens mere end 240 andre butikker på 16 markeder på verdensplan.

 

”Hele historien om Søstrene Grene startede på strøget i Aarhus tilbage i 1973, og derfor er det ganske særligt at kunne åbne den største butik nogensinde få 100 meter derfra den dag i dag. Selvom det er en midlertidig butik, har vi gjort meget ud af indretningen i den storslåede bygning. Det er vores mål, at kunderne skal have en hel særlig oplevelse, når de besøger butikken. Det skal være en oplevelse, hvor man får stimuleret alle sanser, når man bevæger sig gennem butikken.Vi glæder os derfor meget til at slå dørene op til den nye butik og byde vores kunder velkommen indenfor,” siger Mikkel Grene, administrerende direktør og medejer af Søstrene Grene.

 

RenoverIng af ikonisk butik på strøget i Aarhus

Den nye butik ved Skt. Clemens Torv forventes at holde åbent cirka et år, mens Søstrene Grenes historiske butik i Søndergade på strøget i Aarhus holder lukket grundet renovering af bygningen.

 

”Butikken på strøget er ikonisk, fordi det var den allerførste Søstrene Grene-butik, da den åbnede på første sal tilbage i 1973. Den flotte bygning fra 1896 blev sidst renoveret i 1999, og det er nu tid til at give bygningen nyt liv. Vi vil renovere butikken, så vi kan tilbyde vores kunder en endnu bedre og mere sanselig shoppingoplevelse, når de besøger Søstrene Grene i midten af Aarhus, hvor det hele startede,” fortæller Mikkel Grene.

 

Butikken vil blive ombygget i ét plan, hvilket betyder, at der vil blive bygget en tilbygning ud til Ferdinand Salling Stræde på bagsiden af bygningen.

 

Derudover vil der i bygningen blive renoveret og bygget rummelige lejligheder samt en tagterrasse med panoramaudsigt over Aarhus Bugt. Renoveringen af bygningen forventes at tage cirka et år.

 

Den nye butik ved Skt. Clemens Bro slår dørene op klokken 9.59 på åbningsdagen klar til at modtage alle nye kunder med sikker afstand og under de gældende covid-19-restriktioner.

 

Adresse er:
Sankt Clemens Torv 11
8000 Aarhus C

Læs meget mere om Søstrene Grene her:

 

Verdens største Søstrene Grene-butik åbner i Aarhus

 

 

Del artikel

Andre læser også