ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vesterbro Pizzaria solgt til den tidligere ejer af Gerners Grill

Af Line Ingwar Karlsen

Gerners Grill på Frederiks Allé er en institution inden for junkfood – eller bare gammeldags grillmad. Den har ikke haft så mange ejere. Den forrige ejer, Ary Tofe, er manden, som har købt Vesterbro Pizzaria ved Vesterbro Torv i Aarhus. Han har i otte år været medejer og ejer af Gerners Grill, men har også en fortid hos Ali Baba Grill i Vestergade. Så han kan både lave kebab, pizza og dansk grillmad. Den nuværende ejer af Vesterbro Pizzaria, Daro Dana, stopper efter snart 10 år, fordi han vil til at studere. I øvrigt er Vesterbro Pizzaria snart 20 år gammel. Den er kendt for sine pizzaer, og har fået flere anerkendelser, som gæsternes favorit.

 

Grillmad a la Gerners

Maden bliver blandet. Pizzaerne bliver der stadigvæk. De samme som hidtil. De er gode, så hvorfor tage dem af menukortet, fortæller Ary Tofe. Men meget af den mad, som vi, i dag, kender fra Gerners Grill, vil du også kunne få på Vesterbro. Burgerne, bøfsandwichen, ribbensandwichen, pitabrødene, XXL burgeren, kebabben, og monsterburgeren.

 

Lige om lidt

Det er 1. marts, at Ary Tofe overtager forretningen – og det er fra den dato, der kan købes dansk grillmad a la Gerners i lokalerne. Om navnet bliver det samme, er ikke helt besluttet. Men Vesterbro Pizzaria & Grill er da et godt bud. Navnet er også underordnet – bare de kan finde ud af at lave mad. Og gerne noget der smager godt.

 

Og så med siddepladser

Et plus, som vi ofte savner hos byens takeaway-steder, er siddepladser. De er her. 12 – 16 stykker bliver der. Så du kan sidde ned og spise din mad. Men ud over det, så er det nok mest takeaway, som kommer til at trække. Der er indgået aftale med Just Eat, så leveringen er der styr på. Åbningstiderne er på plads. Der er åbent alle ugens dage fra klokken 12.00 til 22.00.

 

Vesterbro Pizzaria

Vesterbrogade 4

8000 Aarhus C

 

Del artikel