Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Opløftende melding: ‘Vi glæder os til at byde ham velkommen’

Af Jonathan Sten Drivsholm
Justin Bieber. Privatfoto via Instagram
Justin Bieber. Privatfoto via Instagram

Den seneste tids aflysninger har vak bekymrede miner hos østjyske festivalgængere.

Men hos Smukfest regner man stadig stærkt med, at Justin Bieber kommer til at optræde i Bøgeskoven onsdag d. 3. august. Det siger talsmand Søren Eskildsen til Ekstra Bladet.

“Der er selvfølgelig en tæt dialog mellem management og os som arrangører. Vi har ikke hørt noget om en aflysning, og derfor glæder vi os fortsat til at byde ham velkommen i Bøgeskoven,” lyder den opløftende melding.

Usikkerheden om, hvorvidt superstjernen kommer til Smukfest eller ej, er opstået i kølvandet på, at Justin Bieber for lidt over en måned siden lagde en video på Instagram.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Justin Bieber (@justinbieber)

I videoen fortæller den canadiske verdensstjerne, at han lider af Ramsay Hunts-syndrom – en lidelse, der bl.a. giver ham lammelser i ansigtet.

Har plan B og C klar

Derfor så Justin Bieber sig nødsaget til at aflyse en række koncerter – resten af Biebers turné i USA, der skulle have fundet sted i juni og juli, er siden blevet udskudt.

Næste koncert på programmet for Bieber og hans ‘Justice World Tour’ er i den italienske by Lucca 31. juli, og derefter venter stjernens optræden på Smukfest, hvor Justin Bieber er hovednavn.

Talsmand for den ekstremt populære festival nær Aarhus, Søren Eskildsen, siger i interviewet med Ekstra Bladet, at Smukfest både har en plan B og C klar, men at man fortsat regner med Bieber.

Smukfest finder sted i Bøgeskoven ved Skanderborg, og festlighederne fra 31. juli til 7. august.

Udover Justin Bieber står navne som Kygo, Gorillaz, Melanie C, The Minds of 99, Andreas Odbjerg, Tobias Rahim og Thomas Helmig på musikprogrammet.

Del artikel

Andre læser også