Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vi kommer faktisk ikke for musikken – men for fællesskabet!

Vi kommer faktisk ikke for musikken – men for fællesskabet” er nok den sætning, der kendetegner årets SmukFest bedst. Sætningen vendes og drejes på mange forskellige måder, mens budskabet er intakt: De fleste festivalgæster er i år på Danmarks Smukkeste Festival for at få oplevelser med deres nærmeste. Hvad enten det være sig musikalske, kulinariske eller alkoholiske. At festivalen blev udsolgt før musikprogrammet var offentliggjort, understreger virkelig dette.

 

Ved CANblau har en flok venner bestilt en KÆMPE flaske bobler for at glemme, at regnen er kommet til Skanderborg efter et par, ellers vejrmæssige, flotte dage på festivalen onsdag-fredag. De har det virkelig sjovt, selvom regnen siler ned -hvad champagne og godt selskab ikke kan gøre!

CANblau på Smukfest

Sminkedåsen er her også

Hele SmukFest er igen i år pyntet med forskellige sjove indslag. For eksempel Sminkedåsen. Det er jo ret praktisk, for når regnen siler ned som i dag, kan makeup’en jo godt blive udfordret for de fleste damer.

Sminkedåsen

 

En klar trend, vi ser på årets SmukFest, er digitalisering. Det er nemlig både sværere og nemmere at få betalt på Smukfest i år. Nemmere, med mulighederne for kontantløs betaling. Men her i overgangen sværere, da hver enkelt bod tager imod forskellige betalingsformer, men ikke  nødvendigvis alle. Der kan altså være én bod, der tager dankort, men ikke kontanter – og så en bar ved siden af, hvor det modsatte er tilfældet. Ikke den store gene til sådan en dejlig festival, men vi glæder os til lidt mere ensretning.

Smukfest 2017

Og nåh jo, så er der også musikken… Selvom programmet på nogle punkter givetvis har været lidt tyndt, så skal der alligevel lyde stor tak til Jamiroquai for en positiv overraskelse på festivalens første dag. Forsangeren Jay-Kay var ellers tvivlsom efter en nylig rygoperation, men det forhindrede ikke ham og hans kæmpe band i at give den gas. De fik publikum med på deres klassikere og fik også sneget deres nye hit fra Automaton ind. Efter vores mening festivalens internationale musikalske højdepunkt for i år! På den nationale musikfront hører vi, at Nik & Jay har trukket flest festivalgæster til overhovedet, på årets SmukFest. De er jo også altid garant for en kæmpe fest, hvilket bekræftes på SmukFest 2017.

Vi kommer faktisk ikke for musikken - men for fællesskabet

Kærligheden blomstrer ikke kun på Kærligheden. SmukFest er kendetegnet ved godt humør og kærlighed til alle.

Vi kommer faktisk ikke for musikken - men for fællesskabet