Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Video viser gerningsmand i aktion: Genkender du manden, der formentlig dræbte 21-årige Søren?

Af Jonathan Sten Drivsholm

Østjyllands Politi har torsdag offentliggjort en overvågningsvideo, der viser manden, som formentlig dræbte 21-årige Koch, i gerningsøjeblikket.

På videoen ses en hætteklædt mand affyre flere skud ved Søndervangs Allé i Viby, hvor Søren Koch senere samme nat blev fundet dræbt.

”Det er helt undtagelsesvist, at vi bringer en video af skuddene affyret i en drabssag, og vi er klar over, at det kan virke voldsomt.

Vi vurderer dog, at det kan være et vigtigt skridt i efterforskningen af drabet, og vi håber, at offentliggørelsen af videoen kan give os nogle værdifulde oplysninger,” lyder det fra politiinspektør Brian Voss Olsen i en pressemeddelelse.

Bevæger sig specielt

Videoen er optaget på længere afstand, og man kan ikke se ansigtet på gerningsmanden.

Men politiinspektør Brian Voss Olsen håber alligevel, at nogen vil kunne genkende personen.

”Det kan for eksempel være, at nogen kan genkende gerningsmandens statur eller hans lidt særlige måde at bevæge sig på.

Vi har brug for borgernes hjælp og for alle de input, vi kan få, og hvis man har en formodning om, hvem manden på videoen er, eller ved noget om den her sag, så kontakt politiet med det samme,” siger Brian Voss Olsen.

Et sagesløst offer

21-årige Søren Koch blev fundet dræbt af skud i sin bil ved krydset Søndervangs Allé/Ringvej Syd i Viby natten til tirsdag d. 8. marts.

Video viser gerningsmand i aktion: Genkender du manden, der formentlig dræbte 21-årige Søren?
Arkivfoto: presse-fotos.dk

Siden drabet har Østjyllands Politi efterforsket sagen intensivt, og foretaget en lang række tekniske undersøgelser. Blandt andet har efterforskerne indhentet mange timers videoovervågning, som systematisk er blevet gennemgået.

Det er stadig politiets klare overbevisning, at Søren Koch var et sagesløst offer, som absolut ingen forbindelse har haft til det kriminelle miljø eller bandemiljøet, lyder det i pressemeddelelsen.

Kontakt Østjyllands Politi på telefon 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Del artikel

Andre læser også