Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vidner efterlyses: Bilister søges i drabssag fra Viby

Af Freja Dumont
Foto: presse-fotos.dk
Foto: presse-fotos.dk

Østjyllands Politi efterlyser nu førerne eller passagerne i fem konkrete biler, som ses på videoovervågningen natten til den 8. marts i det kryds i Viby, hvor en 21-årig mand blev skuddræbt.

Et drab, som efter al sandsynlighed skete, fordi den 21-årige var på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Alt i politiets efterforskning peger på, at han var et tilfældigt offer.

Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

”Vores konklusion er, at den 21-årige var en sagesløs ung mand, som absolut ingen forbindelse har haft til det kriminelle miljø eller bandemiljøet.

Han var alene i sin bil og på vej hjem, da han af ukendte årsager blev ramt af skud og på tragisk vis afgik ved døden, ” siger politiinspektør Brian Voss Olsen.

Siden den 21-årige blev fundet dræbt i sin bil har Østjyllands Politi efterforsket sagen intensivt og har blandt andet kigget mange timers overvågning igennem.

Det er på den baggrund, at politiet nu går ud og efterlyser personerne i fem biler, der ses køre i krydset Ringvej Syd/Søndervangs Allé i Viby. Bilerne har alle passeret stedet i tiden kort efter kl. 00.50 natten til den tirsdag d. 8. marts.

Efterlysning af vidner i  krydset Ringvej Syd/Søndervangs Allé:

– Omkring kl. 00.53 kører en lille hvid bil af ukendt mærke ad Søndervangs Allé i nordlig retning. Bilen kører ligeud i krydset Søndervangs Alle/ Ringvej Syd og fortsætter ad Søndervangs Alle. (Rød pil på kortet herunder)

– Ca. samme tid kører en lille grå bil (muligvis Kia Picanto eller Fiat Panda) med tågelygterne tændt ad Søndervangs Allé i nordlig retning og svinger i krydset Søndervangs Alle/Ringvej syd til venstre ad Ringvej Syd. (Blå pil kortet herunder)

– Ca. samme tid kører et køretøj af ukendt størrelse og farve med høj hastighed ad Ringvej syd i østlig retning og igennem krydset Søndervangs Alle/Ringvej Syd. (Sort pil på kortet herunder)

– Kort før kl. 00.54 kører et køretøj af ukendt størrelse og farve ad Ringvej Syd og svinger til venstre i krydset Søndervangs Alle/Ringvej Syd, hvor den er ved at kollidere med det køretøj politiet har fremsat billeder af i pressen. (Grøn pil på kortet herunder)

– Ca. samme tid kører et køretøj af ukendt størrelse og farve ad Søndervangs Allé i nordlig retning og svinger i krydset Søndervangs Alle/Ringvej syd til venstre ad Ringvej Syd. (Blå pil på kortet herunder)

 

Vidner efterlyses: Bilister søges i drabssag fra Viby
Kort over bilisternes færden

Ring 114 hvis du har oplysninger

Befandt du dig i en af bilerne, så ring til Østjyllands Politi på tlf. 114.

”Vi vurderer, at personerne i de fem konkrete biler potentielt kan være vigtige vidner, og derfor vil vi meget gerne i kontakt dem. Samtidigt vil jeg gerne sende en stor tak til de mange borgere, der allerede har henvendt sig med tips, observationer og videoovervågning. Det har været en stor hjælp, ” siger Brian Voss Olsen.

 

Del artikel

Andre læser også