Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vidner søges: Kæmpe slagsmål i Tilst – mellem 15-20 personer var oppe at slås

Af anders@sommersangdigital.dk

Østjyllands Politi søger vidner til et større slagsmål tirsdag aften på Tilst Søndervej i Tilst ud for Harald Nyborg. Østjyllands Politi fik kl. 17.50 en anmeldelse om, at en gruppe på mellem 15-20 personer var oppe at slås.

 

Under slagsmålet blev der ifølge anmeldelsen brugt flere slagvåben, blandt andet jernstænger og køller, ligesom der også blev sprøjtet med peberspray. Flere patruljer blev straks sendt til stedet. Her traf de tre mænd, der angiveligt var blevet overfaldet af en gruppe mænd.

 

En 32-årig havde fået flere overfladiske sår i ansigtet efter at være blevet stukket med en skruetrækker, mens en 27-årig mand havde mindre skader i baghovedet, efter at gerningsmændene havde kastet en sten på ham. Begge slap dog umiddelbart med mindre skader. Den tredje var uskadt. Ingen af gerningsmændene var at finde på stedet.

 

Østjyllands Politi efterforsker nu sagen nærmere for at finde ud af, hvad der præcist skete, og hvem gerningsmændene er.

 

I den forbindelse vil politiet meget gerne høre fra vidner, der har set episoden tirsdag aften eller har oplysninger om, hvem gerningsmændene kan være. Alle oplysninger kan gives til politiet via tlf. 114.

 

 

Del artikel

Andre læser også