ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vil du have din steak done, medium eller rare? Og hvad med din Pinot Noir?

Af Line Ingwar Karlsen

Druen er tidens mest søgte. De fleste ville sikkert vælge den fra Bourgogne, hvis det var muligt, og hvis du ville slippe det den kostede.

 

Hvorfor er Pinot Noir bedst i Bourgogne?

Den diskussion kan godt blive lang, men det korte svar er for druen har et meget tyndt drueskind, og det er følsomt over for stærk varme og sol. Druerne bliver med andre ord nemt  ”solbrændt” og det kan smages. Fra New Zealand dufter den eksempelvis af rød peber, i modsætning til Bourgognes små røde bær.

 

Smag forskellen i Malling

Har du lyst til på en gang at lære forskellen at kende på forskellige Pinot Noir vine, så afholder vi forretningen, Bichel Malling, en ”minismagning” af fire forskellige Pinot Noir. Det er den 11. april fra klokken  18.00 – 19.00. Prisen er blot 125 kroner. 

 

Vi skal smage følgende vine:

2015 Gaul Pinot noir                                          

2015 Clos de Fous ”Subsollum”                                   

2012 Saint Clair “Omaka”                                 

2008 Simon Bize “Talmettes”                         

 

Tilmelding og betaling på post@bichel.dk

Du kan også betale i butikken.

 

Se mere om Bichel Vine her

 

Del artikel