ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vil du gerne opgradere din lejlighed? Du kan overveje en altan

Af Annoncør

Der er mange fordele ved at bo i en lejlighed. De kan være billigere i faste udgifter, og så giver de dig mulighed for at bo meget mere centralt. Hvis du er et ægte bymenneske, så er en lejlighed næsten det bedste, du kan gøre. Her kommer du helt ind og mærker byens puls. Og hvis man bor alene, så passer en lejlighed ofte bedre i forhold til plads.

Men der er også ulemper – der medfølger eksempelvis sjældent en have, og der er derfor færre nemme muligheder for at komme udenfor. Står du og mangler lidt luft? Eller vil du bare gerne opgradere din lejlighed med et nyt element? Så kan du overveje at få en altan.

Hvilken altan skal du vælge?

Der findes en del forskellige typer altaner at vælge imellem – eksempelvis en fransk altan eller en spansk altan. Hvad der passer bedst til din lejlighed kommer meget an på dit behov og din æstetik.

En fransk altan kræver mindre, og er en god mulighed, hvis du blot savner at kunne åbne en dør helt uden at være bekymret for at nogen falder ud. Den giver også god mulighed for at sidde i åbningen og nyde solen og den friske luft. Du kan ikke træde ud på den, men den giver mere luft og lys end et åbent vindue.

En spansk altan har mere plads, og vil oftest strække sig ud fra selve bygningen. Det er en altan, du kan sidde på, hvor du altså kommer helt udenfor. Det er en lækker løsning, men den kræver selvfølgelig også dét mere at sætte op.

Gør op med dig selv, hvad du står og mangler

Hvad er det, du står og mangler i din hverdag? Hvis det er muligheden for at få mere lys og luft ind, og for at kunne nyde en kop kaffe med solen på ansigtet, så er en fransk altan en perfekt løsning. En spansk altan er for dig, der gerne vil helt ud, og skabe et frirum udenfor lejligheden.

Del artikel