Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vil skabe bedre kundeoplevelse: Aarhusianske Wavell åbner nyt showroom

Af Line Ingwar Karlsen
Foto: Wavell.
Foto: Wavell.

Siden den aarhusianske virksomhed Wavell startede op i 2019 har de været på noget af en rejse. Og nu er de klar til at tage endnu et stort skridt – som skal højne kundeoplevelsen!

I 2022 var de med i det populære DR-program Løvens Hule, hvor de fik to investeringer. Siden har de købt sig selvstændige igen for at gå nye veje, og senest er de kommet ind på detailmarkedet gennem Proshop og Elgiganten.

Alt sammen mens de fortsat har lanceret nye konkurrencedygtige produkter som kraftfulde Wavell PRO og senest Wavell Light.

Og nu er de simpelthen vokset ud af deres lokaler og flyttet i nye – som byder på både lager, kontor og et helt nyt showroom-koncept.

Vil skabe bedre kundeoplevelse: Aarhusianske Wavell åbner nyt showroom
Foto: Wavell.

Nyt showroom skal optimere kundeoplevelsen

Med et brand, der vil fremad, skal lokationen selvfølgelig følge med.

Derfor flyttede Wavell pr. 1. august 2023 til Silkeborgvej 41B i Aarhus C, der med 183 kvadratmeter rummer både kontor, lager og det helt nye showroom-koncept.

Med en samlet adresse vil både det kreative arbejde, drift og kundeoplevelsen optimeres, hvilket skal løfte Wavell på tværs af alle deres kanaler.

”Med vores nye showroom lader vi kunderne træde direkte ind i Wavells univers. Det er et sted, hvor vi kan dele vores passion for lyd, tale med kunderne ansigt til ansigt, og virkelig sikre, at alle går derfra med det perfekte match,” udtaler Hjalmar Kærn, medstifter af Wavell, i en pressemeddelelse.

Du kan bestille tid i showroomet og finde rutevejledning her.

Vil skabe bedre kundeoplevelse: Aarhusianske Wavell åbner nyt showroom
Foto: Wavell.

Showroomet forstærker den gode service hos Wavell og skaber den helt store kundeoplevelse, hvor interesserede kunder kan komme ind fra gaden og føle, mærke samt ikke mindst lytte til den fremragende lyd i Wavells univers af produkter.

Med mulighed for at afprøve produkterne og få rådgivning fra skaberne bag brandet, sikres den ultimativt bedste oplevelse både i købsprocessen og brugeroplevelsen – alt sammen så man altid forlader med det helt rigtige produkt.

Du kan læse mere om Wavell og deres produkter her.

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Med et bredt og stadigt voksende produktkatalog kan alle finde det rigtige match hos Wavell, der tilbyder høretelefoner og højttalere til enhver smag – og til en fair pris.

Hos Wavell vil de være sikre på, at alle kunder får det helt rigtige produkt for dem.

De har nemlig med 30 dages tilfredshedsgaranti tilbudt deres kunder at prøve høretelefonerne først, så de får alle pengene tilbage, hvis det ikke er det rigtige match. Og det er netop den service, de udvider på deres nye adresse.

Del artikel

Andre læser også