ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vild biljagt: Bil bevidst påkørt i Viby

Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet

Østjyllands Politi fik mandag omkring kl. 14.00 en del opringninger via 112 fra borgere, der var vidner til, at en bil blev bevidst påkørt på Viby Ringvej tæt på Viby Torv.

 

 

Flere patruljer kørte til stedet, hvor de hurtigt fandt den påkørte bil. Umiddelbart var ingen kommet til skade, og gerningsmændene var stukket af fra stedet. Det samme var den mand, der havde siddet i den påkørte bil. Vejen blev kortvarigt spærret, mens politiet sikrede spor, og bilen blev fjernet.

 

Politiets foreløbige efterforskning peger på, at en uoverensstemmelse mellem nogle mænd på Q8 på Viby Ringvej udviklede sig voldsomt, hvorefter en mand flygtede fra tanken ved at springe ind i sin bil, hvor mandens kone sad bag rattet.

 

Flere biler kørte efter manden og kvinden i høj fart, og en af de jagtende kørte ind i siden på dem. Under biljagten blev to tilfældige borgeres biler også ramt, men ingen personer kom til skade ved sammenstødene.

 

Biler beslaglagt

Østjyllands Politi fandt via deres efterforskning frem til to biler, der formentlig er blevet brugt i forbindelse med episoden. Begge biler er beslaglagt til nærmere undersøgelser.

 

En mand var kortvarigt anholdt til sagen, mens hans rolle blev afklaret. Det er dog politiet opfattelse, at han ikke har været involveret, og han er derfor blevet løsladt.

 

Vi er i fuld gang med efterforskningen for at finde frem til, hvad der præcist er sket, og hvem gerningsmændene er. Det er for tidligt at sige noget om motivet til påkørslen, men vores foreløbige undersøgelser tyder på, at der er tale om et opgør i det kriminelle miljø,  siger politiinspektør Michael Kjeldgaard.

 

 

Tak til borgerne

En del borgere henvendte sig i løbet af mandagen til politiet – og flere af dem kom med vigtige oplysninger. 

 

”Vi har fået mange mobiloptagelser og billeder, som er en rigtig god hjælp i vores efterforskning. En stor tak til de borgere, der har henvendt sig. Nu skal vi have stykket brikkerne sammen, og vi har en del efterforskningsarbejde foran os, ” siger Michael Kjeldgaard. 

 

Østjyllands Politi har p.t. ikke yderligere oplysninger om sagen. 

 

 

Del artikel