Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vild triumf: Aarhus-par vinder Nybyggerne

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: TV 2
Foto: TV 2

Onsdag aften blev vinderne af TV 2-programmet Nybyggerne endelig fundet.

Sejren gik noget overraskende til sæsonens yngste par Heidi Albrechtsen og Lasse Hagelberg, der til daglig bor i en lejlighed i Aarhus.

Nu flytter parret imidlertid sydpå, for med triumfen følger en vild præmie i form et nybyggerhus i Horsens til en værdi af næsten 2,8 mio. kr.

“Det er rørende, at der har siddet nogle derude, som har set os kæmpe og synes, vi trods alt har fortjent den her nøgle – selvom håndværket ikke var det bedste.

Det er slet ikke til at forstå,” lød det fra Heidi Albrechtsen umiddelbart efter, hun og Lasse Hagelberg var blevet udråbt som årets vinderpar.

Aldrig sket før

At det lige var Heidi Albrechtsen og Lasse Hagelberg, der skulle stå tilbage med den store gevinst, havde de færreste nok forudset – for parret har ikke vundet et eneste afsnit undervejs.

Hver gang et par i Nybyggerne vinder for at have lavet det bedste rum, tildeles de 20.000 kr. i bonus oveni startbudgettet på 300.000 kr. til at bygge, renovere og indrette for.

Heidi Albrechtsen og Lasse Hagelberg, der stod for at sætte programmets blå hus i stand, har altså klaret sig gennem de syv uger, programmet varer, på et minimalt budget.

Det er aldrig sket før i Nybyggerne, at et par har vundet programmet uden at blive tildelt en eneste bonus undervejs.

Del artikel

Andre læser også