ANNONCE
Vildt designprojekt: Nyt livsstilshotel åbner ved Rådhuspladsen i Aarhus
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vildt designprojekt: Nyt livsstilshotel åbner ved Rådhuspladsen i Aarhus

Nordens første Radisson RED-hotel åbner snart i Danmark. Hotellet kommer til at ligge i Aarhus som en uformel og legende pendant til Radissons øvrige danske hoteller.

 

I 2019 får Radisson RED danmarkspremiere, når det internationale livsstilshotel-brand åbner i Aarhus.

 

Hotellet er det første af sin slags i hele Norden og står næste efterår klar til at modtage gæster helt centralt i den danske second city. Det nye Radisson RED får udsigt til blandt andet Rådhuspladsen, Musikhuset og Aros Kunstmuseum og kommer til at tælle 78 store designværelser, moderne møde- og event-faciliteter samt fitnesscenter, bar og restaurant.

 Vildt designprojekt: Nyt livsstilshotel åbner ved Rådhuspladsen i Aarhus

De seneste år har Aarhus braget op ad den internationale rangstige og har for alvor positioneret sig som must-see-destination på det globale kongres-, gastro- og feriemarked. Siden 2011 har byen set en vækst i antallet af gæstenætter på 86 procent, og vækstbølgen nåede sit foreløbige højdepunkt, da Aarhus sidste år var europæisk kulturhovedstad. Den rivende udvikling og internationale succes har fået Radisson Hotel Group til at pege på Aarhus som venue for det første nordiske Radisson RED.

 

”Med sin enestående samling af kulturelle oplevelser, internationale virksomheder og førende videninstitutioner er Aarhus på rekordtid blevet et hotspot for både ferie- og erhvervsgæster. Derfor ser vi meget frem til at konsolidere vores nordiske position og danske portefølje med et livsstilsbrand i den danske second city,” siger distriktsdirektør i Radisson Hotel Group, Sonja Dive-Dahl.

Vildt designprojekt: Nyt livsstilshotel åbner ved Rådhuspladsen i Aarhus
Nogenlunde dette syn venter gæster, der fra efteråret 2019 træder ind ad døren på Nordens første Radisson RED i Aarhus. Illustration: Luplau & Poulsen / Dimension Design.

 

Radisson RED er ”hipster-fætteren” til de mere kendte Radisson-brands, som Radisson Blu og Park Inn. Hotelfilosofien er inspireret af kunst, musik og mode og har stort fokus på sociale værdier og bæredygtighed. Idéen er at skabe størst mulig fleksibilitet og frihed for hotelgæsterne, der eksempelvis har adgang til hotellets fitnesscenter, bar og restaurant hele døgnet. Via app kan Radisson RED’s gæster til- og fravælge faciliteter og services, så de matcher gæstens behov. App’en kan også bruges til at tjekke ind og ud ad hotellet – og til at åbne og låse værelset.

 Vildt designprojekt: Nyt livsstilshotel åbner ved Rådhuspladsen i Aarhus

Den røde immigrant får adresse i Rådhusgården, der ejes af bygherren Niels Albertsen, som i branchen er kendt for sine evner og lange erfaring inden for nytænkning og projektudvikling. Han står i spidsen for byggeriet af Nordens første Radisson RED.

Vildt designprojekt: Nyt livsstilshotel åbner ved Rådhuspladsen i Aarhus 

”Byggeriet af hotellet er den foreløbige kulmination på de seneste års solide hotel-boom i Aarhus. Det er et storstilet projekt, men teamet er kompetent og ser frem til at bringe hele værktøjskassen i spil. Det er en fornøjelse at være med til at introducere byen for et dynamisk, internationalt livsstils-brand, som giver vores gæster mulighed for at opleve byen på deres helt egne betingelser,” siger Niels Albertsen.

  

 

FAKTUELT OM BYGGERIET

Hoteloperatør: Radisson Hotel Group

Bygherre: Niels Albertsen

Arkitekt: Luplau & Poulsen

Projektudvikling og ingeniør: MOE A/S

Radisson RED etableres i en eksisterende bygning i Rådhusgården i Aarhus med udsigt til Rådhuspladsen og Ridehuset. Bygningen omdannes til et fem etager højt hotel med 78 store designværelser, møde- og eventfaciliteter, fitnesscenter, bar og restaurant samt to parkeringsområder i kælderen. Ombygningen ventes færdig i tredje kvartal af 2019.

 

OM RADISSON RED

Radisson RED® er et serviceminded hotelbrand til de kræsne rejsende, og giver en helt unik oplevelse. Radisson RED-hotellerne har en ny tilgang til gæstfrihed via uformel service, hvor alt er muligt, og i sociale omgivelser, der bare venter på at blive delt. Hotellets dristige design er gæsternes garanti for en sjov oplevelse. Radisson RED-hotellerne har livlige, urbane beliggenheder, hvor de rejsende har unik mulighed for at skræddersy opholdet til deres egen stil. Gæster og erhvervspartnere kan få en endnu bedre oplevelse med Radisson RED ved at deltage i Radisson Rewards™, et globalt loyalitetsprogram, der tilbyder eksklusive fordele og bonusordninger. Læs mere på http://www.radissonred.com.

Del artikel