ANNONCE
Vildt drama i Højbjerg: Blev jagtet af mand med økse i hånden
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vildt drama i Højbjerg: Blev jagtet af mand med økse i hånden

Ringede på dørtelefonen og blev truet med tæsk

 

En 35-årig mand skulle torsdag kl. 08.28 besøge en veninde, der boede i en opgang i Saralystparken i Højbjerg. Manden forsøgte flere gange at ringe på hos kvinden via dørtelefonen, men da hun ikke åbnede, bankede han i stedet på hendes rude. Ifølge mandens forklaring kom en ukendt mand pludselig løbende ud fra opgangen og råbte til den 35-årige, at han ”ville smadre ham”. Den 35-årige blev forskrækket og løb hen til sin bil og kørte fra stedet.

 

Han vendte dog kort efter tilbage til stedet, da han jo havde en aftale med sin veninde. Da han kom retur, kom den ukendte mand igen løbende ud fra opgangen – nu med en økse i hånden. Den 35-årige skyndte sig derfor igen at køre fra stedet, men inden han kom derfra, slog den ukendte mand mod bilen med sin økse. Da den 35-årige mand kort efter igen vendte tilbage, parkerede han et stykke derfra og gik hen til venindens lejlighed, hvor han blev lukket ind.

 

Et vidne havde i mellemtiden kontaktet politiet, der var ankommet til stedet. Betjentene tog kontakt til den lejlighed, hvor manden med øksen boede, og den 34-årige mand blev anholdt og sigtet for trusler på livet. Ved ransagningen af mandens lejlighed fandt betjentene den omtalte økse, noget narkotika og dopingmidler og et større pengebeløb. Manden blev derfor også sigtet for overtrædelse af våbenloven og for besiddelse af narkotika og dopingmidler.

 

 

 

Del artikel