Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vildt læsertilbud med Aarhus Update: Spar 50% til testmiddag på FOOD CLUB – Madklubbens buffetrestaurant anno 2019

Af Line Ingwar Karlsen

Lige på hjørnet af Klosterport og Nørre Alle. I det gamle missionshus. Dér åbner FOOD CLUB torsdag d. 16. maj. FOOD CLUB er Madklubbens grønne buffet-restaurant anno 2019, hvor der er fokus på grøntsager, økologi, råvarer i sæson og kvalitet frem for kvantitet. På godt et år har FOOD CLUB taget københavnerne med storm og givet mere end 70.000 gæster en helt ny form for buffetoplevelse.

 

 

Den 13. og 14. maj får Aarhus Updates læsere muligheden for at gå på opdagelse i FOOD CLUBs univers, når FOOD CLUB afholder testmiddage til halv pris.

 

Du booker dit bord lige her:

 

 

Med FOOD CLUB vil vi revolutionere det danske tagselvbord-landskab og vise, at en buffet sagtens kan være centrum for en kvalitetsmiddag med råvarer af topkvalitet i hyggelige omgivelser. Buffet er jo et vildt fedt koncept. Der er mulighed for at smage alle retterne på menukortet, så hverken kræsenpinden, kødelskeren eller veganeren går sulten hjem. Og når drikkevarer også er inkluderet i den faste pris, skal man heller ikke sidde og bekymre sig om, at regningen løber løbsk,” fortæller Anders Aagaard, ejer af FOOD CLUB og Madklubben.

 

 

Gæsterne på FOOD CLUB i Aarhus vil blive mødt af en farvestrålende buffet med masser af sprøde salater, smagfulde grøntsagsretter, veltilberedt kød, frisk fisk, en isbar med økologisk softice fra Hansens Is, kaffe fra Sigfreds og te fra Perchs.

 

Vildt læsertilbud med Aarhus Update: Spar 50% til testmiddag på FOOD CLUB - Madklubbens buffetrestaurant anno 2019

 

Mandag til torsdag spiser og drikker man dét, man vil i 1,5 time for 275 kroner – fredag og lørdag for 325 kroner. Herfra betaler man blot en 50’er ekstra for hver halve time, man ønsker at forlænge. Børn under 12 år spiser med for 100 kroner, mens børn fra nul til seks år spiser ganske gratis.

 

Vildt læsertilbud med Aarhus Update: Spar 50% til testmiddag på FOOD CLUB - Madklubbens buffetrestaurant anno 2019

 

Retterne på FOOD CLUBs buffet bliver løbende skiftet ud efter sæsonens råvarer, og drikkevarer er inkluderet i prisen. Det eneste gæsterne skal tage stilling til er, hvor lang tid de vil have deres bord.

 

Vildt læsertilbud med Aarhus Update: Spar 50% til testmiddag på FOOD CLUB - Madklubbens buffetrestaurant anno 2019