ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vildt læsertilbud med Aarhus Update: Spar 50% til testmiddag på Madklubben Grill ved åen

Af Line Ingwar Karlsen

Lige i midten af Aarhus på solsiden af Åen, hvor der er allermest livligt, og både vandet og aarhusianerne strømmer lystigt forbi. Lige dér, i smukke og rustikke lokaler, som tidligere har huset både restaurant og natklub, finder du Madklubbens seneste skud på stammen i Aarhus er, Madklubben Grill. Den åbner tirsdag den 6. november klokken 17.30. Men der er testmiddage den 1., 2. og 3. november.

 

Efter Madklubben Aarhus åbnede i foråret 2018, blev det hurtigt til en gensidig forelskelse. Folkene hos MAdklubben er vilde med Aarhus, og den fantastiske modtagelse af Madklubben, som de har oplevet. Derfor besluttede Madklubben hurtigt at åbne deres anden restaurant i Smilets By. Endda blot få hundrede meter fra deres første restaurant i Toldboden på havnen ved Dokk1.

 

50% på regningen

Madklubben holder altid en række testmiddage, når de åbner en ny restaurant. Det giver dem mulighed for at rette og tilpasse de sidste småting og procedurer, som man først opdager, når der er gæster i huset. Det er grunden til den store rabat. Madklubben Grill har 100 pladser torsdag, 150 pladser fredag og 150 pladser lørdag med 50% rabat.

 

Storby-vibes fra New York og Paris tilsat godt dansk design

Stemningen hos Madklubben Grill er præget af en blanding af storby-vibes fra New York og Paris tilsat godt dansk design. Inspiration og erfaringer er især hentet fra Bistro Royal og Madklubben Steak i København, men det er langt fra en kopi af de to steder, for Madklubben Grill er helt sin egen. En ting er dog sikkert – også her serverer de fremragende mad til fornuftige priser!

 

Grillen er omdrejningspunktet

Og navnet Madklubben Grill er slet ikke tilfældigt. For hjertet i den nye restaurant er uden tvivl grillen, hvorfra vi tilbyder alt fra andebryst, lammeculotte og hummer, til cheeseburger. Kort sagt, så byder restauranten på livretter og nye kreationer med inspiration fra hele verden, samt et hav af både grønne og syndige sides.

 

Ganske som menukortet er inspireret af hele verden, så er indretningen det samme. Det har været vigtigt for Madklubben at finde de rigtige lokaler, og det er folkene på Madklubben rigtig glade for, at de i den grad har fundet. Tiden op til åbningen er gået med at pille ned, sætte op og gøre helt fuldstændig i stand, så de nu kan byde på et råt og moderne lokale, der emmer af en smuk blanding af storby og dansk design. Der er plads til 150 spisende gæster indendørs i de nyistandsatte lokaler.

 

Bookingen er åben, og det er først til mølle:

Alt du skal gøre, for at komme til testmiddag på den nye, Madklubben Grill, i Aarhus, er at booke bord online til den 1. november, 2. november og 3. november og skrive ”Aarhus Update” i kommentarfeltet. Det er først til mølle, sluserne er åbne og vi forventer, at pladserne kommer til at ryge på rekordtid.

 

Book bord her:

 

 

 

 

Del artikel