Vildt sommertilbud: Få 5 retter og vin ad libitum for 348 kroner
Spiselauget er klar med et helt nyt social dining-koncept.
Restauranten på Godsbanen har rusket op i det nordiske køkken og givet det sit helt eget præg med nyfortolkninger af klassiske nordiske retter, der byder på nogle af de allerbedste råvarer, som kendetegner og danner ramme om nordens køkken.
“Vi er overbevist om, at alt bare er bedre, når det deles. Derfor serveres vores mad som delemad, også kaldet social-dining.
Gæsterne plukker ud fra menukortet de retter, der skal præge deres spiseoplevelse. Alt vores mad serveres derfor i forretstørrelse, så alle netop kan smage på lidt af det hele,” lyder det fra Spiselauget.
Uimodståeligt sommertilbud
På kortet er bl.a. carpaccio på den danske manér med svampemayo, sprødt og vesterhavsost.
Du vil også finde røget laks toppet med friskost, rugbrødscrumble og havurter såvel som stegt flæsk med persillemayo og flæskestegs sliders.
Det er et bredt kort, der favner de fleste, og som uden tvivl er værd at tjekke ud.
I hele juli fejrer Spiselauget det nye koncept med et uimodståeligt sommertilbud.
Onsdag-lørdag fra kl. 17 kan du få 5 retter, som kokken vælger + 2 timers ad libitum vin fra hanen for kun 348 kroner pr. person.
Det kan man da kalde et slagtilbud!
Spiselauget har derudover piftet deres drikkekort op og tilføjet nye farverige samt smagfulde Pitchers.
Hos restauranten kan du nu få kander i (næsten) alle regnbuens farver, som er perfekte at dele med vennerne i sommervarmen.
Masser af spændende events
Der er i det hele taget masser af gode grunde til at besøge Spiselauget, der denne sommer byder på en række spændende events.
Hver mandag og tirsdag i juli serveres der Rejer og Rosé ad libitum for kun 299 kroner pr. person.
Derudover afholder restauranten onsdag d. 27/07 vinbanko, hvor der er rigtig fede præmier på spil.
Hos Spiselauget er der mange gode bud på, hvordan man kan nyde sin sommer i omgivelser, der er som skabt til fællesskabet.
Du kan læse mere om dem alle lige her