ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vildt tilbud: Eksklusivt private dining-ophold i hjertet af Aarhus

Af Freja Dumont

Det kan efterhånden føles som en svunden tid, da vi kunne rejse ud i verden og vågne op på hotel med morgenmad på sengen.

Heldigvis kan du stadig få følelsen af forkælelse og opvartning – og tilmed slippe for at rejse særlig langt for den.

Hos Boutique- og designhotel Oasia i Aarhus tilbyder de nemlig i samarbejde med prisvindende Restaurant SYV NI 13 et spændende og utraditionelt ophold.

Stærk tilbud på ophold

I april byder Hotel Oasia deres gæster indenfor til en unik madoplevelse med ”private dining” i stedets ny-renoverede værelser – og for kun 799 kroner per person får I overnatning i et dobbeltværelse med middag og morgenmad inkluderet.

”Oasia og Restaurant SYV NI 13 varmer op til genåbningen med et stærkt april tilbud med in-room dining bestående af 6 små hyggelige retter til spisning på værelset,” siger Rasmus Nørgaard, som driver Hotel Oasia.

Vildt tilbud: Eksklusivt private dining-ophold i hjertet af Aarhus

Få en ekstraordinær spiseoplevelse på dit værelse

Det hyggelige hotel Oasia ligger i hjertet af Aarhus, tæt på byens puls. Samtidig er stedet en rolig, hyggelig og afslappende oase.

”Her på hotellet skaber vi de gode, hyggelige rammer, og vi sørger for det gode værtsskab.

Vi er derfor også glade for, at vi i samarbejde med SYV NI 13 nu også kan levere en god spiseoplevelse til vores gæster,” siger Rasmus Nørgaard

Middagen består i alt af 6 små hyggelige social dining retter, som bliver kreeret og anrettet af Restaurant SYV NI 13s dygtige kokke.

Menuen består af bagt lange, hønsesalat med syltede asier, rødbede med stracciatella ost og sesam, unika ost med syltede abrikoser samt brownie med lemoncurd. Hertil serveres hjemmebagt grydebrød, ramsløgssmør, oliven og saltede mandler.

Og dagen efter kan I glæde jer til en lækker og varieret portionsanrettet morgenmad på værelset.

Vildt tilbud: Eksklusivt private dining-ophold i hjertet af Aarhus

Unikt hotel med øje for detaljen

Hotel Oasia har netop gennemgået den helt store ombygning, og står nu klart med to nye etager og 91 splinternye værelser, som er indrettet med rene linjer og nordisk design samt med fokus på æstetik og funktionalitet.

Værelserne er møblerede med designmøbler fra nogle af de største designere i Norden og på værelserne findes bl.a. specialfremstillede Montana møbler, loungestole fra Theselius og Kjærholm samt Bang & Olufsen tv og telefoner.

Aftenen kommer til at foregå i et af hotel Oasias dejlige og rummelige dobbeltværelser, hvor I kan nyde opholdet i jeres helt eget tempo.

Her kan du læne dig tilbage – eller kaste dig i den lækre Hästens seng – og lade dig forkæle af personalet, mens du nyder den elegante og diskrete luksus. Og for at fuldføre den hyggelige stemning, kan I afspille jeres helt eget yndlingsmusik via chromecasten.

Book selv dit ophold lige her.

Hvor: Hotel Oasia, Kriegersvej 27, 8000 Aarhus C

Hvornår: Opholdet kan bookes på følgende datoer:
torsdag d. 8 april, fredag d. 9 april og lørdag d. 10 april
torsdag d. 15 april, fredag d. 16 april og lørdag d. 17 april
torsdag d. 22 april, fredag d. 23 april og lørdag d. 24 april
torsdag d. 29 april, fredag d. 30 april og lørdag d. 1 maj.

Hvor meget: 799 kr. per person for en overnatning i dobbeltværelse med private dining. 1299 kr. for to overnatninger i dobbeltværelse med private dining.

Del artikel

Andre læser også