ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vildt tilbud: ZenZa byder på 2 retter og fri vin for 299 kroner

Af Freja Dumont

Hvor ZenZa tidligere har været en festlig natklub, er det i dag en stemningsfyldt restaurant, som byder på lækker mad, god stemning og et stort cocktailkort.

Lige nu inviterer restauranten på deres nye koncept ’ZenZa DinnerClub’.

Her får du 2 retter og fri vin & bobler i 1,5 time for kun 299 kr. per person mandag til torsdag. Fredag og lørdag er prisen 349 kr. per person.

MigogAarhus besøgte ZenZa for prøve DinnerClub og smage på menuen.

Vildt tilbud: ZenZa byder på 2 retter og fri vin for 299 kroner

Bøf, bearnaise og vin ad libitum

ZenZa skal først og fremmest have point for deres hyggelige, dæmpede belysning, gode musik i højtalerne og imødekommende personale.

Stemningen bidrager med andre ord til, at man har lyst til at sidde længe og hygge sig over maden og vinen.

Vildt tilbud: ZenZa byder på 2 retter og fri vin for 299 kroner

Lige nu byder forretten på en carpaccio af okseinderlår, syltede skalotteløg, estragonmayo og friskrevet parmesan.

Kombination af de syltede løg og estragonmayo harmonerede virkelig godt sammen – og med parmesan drysset nænsomt ud over var det, efter vores mening, tæt på den perfekte forret.

Hovedretten er en ”Boeuf Bearnaise” af 200 gram velhængt okse, bagte tomater, forårsløg, grove fritter og hjemmepisket bearnaise.

En klassiker som man oftest ikke galt i byen med – og det gør du bestemt heller ikke på ZenZa. Vildt tilbud: ZenZa byder på 2 retter og fri vin for 299 kroner

Bøffen var mør og perfekt rosastegt, som vi havde bedt om. Og så er det vigtigt også lige at nævne, at man hverken går ned på bearnaise-sovs eller fritter!

Til vores 2-retters menu kunne vi drikke alt den rød-, hvid-, og rosévin samt bobler, vi havde lyst til. Og dét er altså et koncept, som vi kan forholde os til.

Det er nemlig rart, at man ikke skal tænke over om regningen stikker af, hvis man lige snupper et ekstra glas rødvin – eller to – til bøffen.

Tjenerne fylder glædeligt glassene op, og hvis du er rigtig tørstig kan du også selv gå op i baren og fylde dit glas op fra flaskerne på disken.

Alt i alt havde vi en virkelig hyggelig aften med god mad, vin og stemning på ZenZa.

Det er derfor en klar anbefaling, hvad end du skal ud med vennerne en festlig fredag aften eller vil invitere kæresten ud en tirsdag til et lækkert, prisvenligt måltid med gode drikkervarer til.

Hvad: ZenZa’s Dinner Club
Hvor: Åboulevarden 30
Hvornår: Hver dag kl. 17.30 eller kl. 20.00

Del artikel