Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Villa eller kolonihave – udnyt pladsen med den rette opbevaring

Af Annoncør

I de seneste par år har rigtigt mange boliger både her i Aarhus men faktisk i hele landet, skiftet ejere, og således har vi også her i kommunen oplevet en øget efterspørgsel på boliger. Hvis du er en af dem, der netop er flyttet til byen eller måske stadig overvejer det, så læs med her, hvor vi guider dig til den helt rigtige opbevaring.

Aarhus har det hele, både flere attraktive parcelhuskvarterer, dejlige lejlighedskomplekser og herudover er det en god studieby. Uanset hvor man bor, betaler det sig at have den helt rigtige opbevaring af især tøj men også andre ting.

Træd ind i din garderobe

Hvis man er så heldig at bo i en af de meget attraktive villaer, Aarhus er så kendt for, kan det være en mulighed at etablere en walk in garderobe til forældrenes tøj. Voksne har som regel mere tøj end børn, og det er primært voksentøjet, der har behov for at hænge pænt, så det ikke bliver krøllet.

Walk in garderober bliver stadig mere populære, og flere og flere får øjnene op for, hvor praktisk det at kunne gå direkte ind i sin garderobe og med det samme se, hvad man har. En walk in garderobe er en investering, man kan glæde sig over i mange år, for så er det slut med at stå med hovedet inde i tøjskabet, hvor det hele ligger hulter til bulter og man aldrig kan finde noget.

Udnyt pladsen med skabe

Aarhus er en de kommuner, hvis ikke den, der har den største forekomst af kolonihaver, og rigtigt mange mennesker nyder sommeren i deres havehus. Her kniber det ofte med pladsen, i hvert fald hvis der er tale om en kolonihave i gammel stil, hvor husene ofte var noget mindre end de nybygninger, man ser i dag.

Hvis man har et lille kolonihavehus, kan det være nyttigt at placere skabe over seng, hvis man ikke har plads til et højt skab. Pladsen over sengen bruger man alligevel ikke til noget, og således kan man altså udnytte pladsen ved at hænge skabe op, man kan bruge til tøj eller andre ting.

Overvej en kommode

Den sidste mulighed, vi vil se på her, er en kommode. Man kan have en bolig, der er så lille, at den bedste løsning er en kommode, der eksempelvis kan stå under et vindue. Her kan man vælge at gå efter en lang model med mange skuffer, hvis pladsen vel at mærke tillader det. Rigtigt meget tøj kan sagtens ligge i stedet for at hænge, og det kan altså være en mulighed, hvis man hverken har plads til et garderobeskab eller til at hænge skabe op over sengen, eksempelvis hvis der er tale om en køjeseng.

Del artikel

Andre læser også