Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Konkurrence: Vind en god frokost med folketingskandidater på Restaurant Nögen

Af Redaktionen

Hvordan kommer aarhusianerne igennem energi- og inflationskrisen, hvad skal vi gøre bedre for vores lokale ældre, hvordan skaber vi mere tryghed i det aarhusianske byliv, og hvad stiller vi op med de lokale ghettoproblemer?

Temaerne er mange i valgkampen, og her i slutspurten, inden vi skal stemme på tirsdag, spørger de to lokale folketingskandidater Anders Vistisen og Laura Guldager (DF) MigogAarhus’ læsere om deres meninger og idéer.

Giv din mening om Aarhus til kende

”Vi har jo masser af politik på hylderne, og også en masse, synes vi selv, gode løsninger på de lokale problemer vi ser, og som vi skal have løst.

Men det er altid sundt som politiker at lytte. Lytte til de mange mennesker der hver dag lever med udfordringer og de problemer vi har fokus på; inflationskrisen der nu er blevet en social krise, de ældres ve og vel, og de lokale ghettoproblemer.

Så, vi vil meget gerne høre hvad folk mener. Det vil kun inspirere os”, siger Anders Vistisen.

”Ja, og det eneste man skal gøre er, at skrive i kommentarfeltet på MigogAarhus’ Facebookopslag, eller på en mail til mig, hvad man mener, hvad man har af idéer til løsninger og andet godt.

Så udvælger vi tre af de læsere, som inviteres med ud at spise frokost på Restaurant Nögen på Banegårdspladsen, sammen med mig og Anders. Det vil vi glæde os til”, understreger Laura Guldager, der stiller op til folketingsvalg for første gang.

Laura Guldagers mailadresse er: laurat@hotmail.dk og kan også fanges på Instagram: lauraguldager_

Anders Vistisen og Laura Guldager udtrækker selv de tre heldige læsere, der skal med til frokost på Restaurant Nögen.

Del artikel

Andre læser også