Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Shop amok: Vind gavekort på 2.500 kr til juleshopping i Bruuns Galleri

Af Freja Dumont

Tag på juleshopping i Bruuns Galleri med et gavekort i hånden, og gå på opdagelse i alle centrets butikker – lige fra fashion til sport og interiør.  

Lige nu kan du deltage i konkurrencen om 2.500 kr – alt du skal gøre er at svare på tre spørgsmål om storcentrets loyalitetsprogram BRUUNS & FRIENDS. 

PRØV QUIZZEN HER

Før du kan quizze med, skal du udfylde felterne, så vi kan kontakte dig, hvis du er den heldige vinder af konkurrencen.

Samtidig tilmelder du dig Bruuns Galleris nyhedsbrev, så du altid er opdateret på gode tilbud, happenings og spændende nyheder.

Svarer du ikke rigtigt på alle spørgsmålene, er der ingen grund til at fortvivle. Du er nemlig altid velkommen til at prøve igen.

Blandt alle som svarer rigtigt på spørgsmålene, trækker vi en heldig vinder den 11. december 2023.

11 millioner besøgende om året

Bruuns Galleri er Danmarks mest besøgte shoppingcenter, og centrets trendy butikker, restauranter og caféer, moderne biograf, udendørs minigolfbane og originale underholdningsbegivenheder tiltrækker hvert år 11 millioner besøgende, hvoraf en stor del er unge og studerende.

Med sin centrale placering lige ved Aarhus Banegård er centret lettilgængeligt med bus, på cykel eller til fods fra gågaden, der forbinder centrum med det historiske hjerte i den gamle bydel.

Del artikel

Andre læser også