Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vind med DiningSix: Mere end 3.000 restaurantpræmier i omløb i sommerferien

DiningSix byder sommeren velkommen ved at udlodde mere end 3.000 præmier til deres restauranter KöD, Klokken og Basso samt deres nyligt lancerede webshop hvorfra man kan bestille mad ud af huset. Det eneste man skal gøre er at spinne på det såkaldte DiningSix Lykkehjul.

 

Årets helt store gaveræs plejer at være forbeholdt december måned, men sådan er det ikke hos DiningSix. Virksomheden har nemlig valgt at udlodde flere tusinde præmier, der kan bruges på de populære restaurantkoncepter KöD, Basso og Klokken eller på mad ud af huset leveret fra selv samme koncepter. Præmierne kan vindes ved at besøge DiningSix’s hjemmeside og tage et spin på virksomhedens helt særlige lykkehjul

 

Vi er i gavehumør, og vi vil så gerne byde en masse glade gæster indenfor i løbet af sommeren, så vi tænkte det var en sjov og anderledes måde at gøre det på, fortæller Morten Pedersen, Partner & Direktør i DiningSix.

 

Blandt præmierne kan nævnes en 13-retters middag på Basso, smørrebrød ad libitum på Klokken og den populære KöD Teatermenu – alle sammen for 2 personer! Desuden kan man også vinde gavekort på op til 2.000 kroner, som kan bruges næste gang, man planlægger at holde en fest, men ikke selv orker at stå i køkkenet. DiningSix samler nemlig det bedste fra deres restauranter og leverer det direkte hjem til dig som catering. 

 

Vi har faktisk opbygget spillet således, at alle er sikret en gevinst, og derfor er der ingen, der kommer til at gå tomhændet derfra. Der er altså gode muligheder for at få sig nogle gode madoplevelser i løbet af sommeren, afslutter Morten Pedersen.

 

Føler du dig selv heldig? Så tag et spin på DiningSix Lykkehjul her:

 

Vind med DiningSix: Mere end 3.000 restaurantpræmier i omløb i sommerferien