ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ikke sket i otte år: Aarhusianer vinder 30 mio. kr. i Lotto

Af Michael Qureshi

Vi skal otte år tilbage i tiden, før  der sidst var en dansker, der vandt en gevinst på 30 millioner skattefri  kroner i Lotto, men det fik en heldig vinder fra Aarhus lørdag aften lavet om på.

Vinderen ramte nemlig de syv magiske tal i lørdagens Lotto trækning.

Den heldige nybagte millionær har købt sin kupon hos SuperBrugsen Solbjerg i Aarhus og viste sig altså at være alle pengene værd.

En af rækkerne udløste nemlig 1. præmien på intet mindre end 30.000.000 skattefri kr.

Flere millionærer udtrukket lørdag aften

Aarhusianeren var dog ikke den eneste midtjyde, som kunne juble her til aften.

En heldig spiller fra Djursland vandt nemlig andenpræmien i Joker med sit PLUS-abonnement, og kan dermed se frem til en gevinst på 1.236.487 kr.

Der blev som altid også trukket lod om 2×1 million kroner på  Millionærgarantien, hvor du kan blive millionær, selvom du har 0 rigtige.

Den ene heldige vinder havde købt sin vinderkupon hos Min Købmand i Slagelse, og vi skal ikke mere end 36 km ned ad til et andet supermarked for at finde den anden vinder.

I Bilka i Næstved følte en anden sjællænder sig nemlig heldig, og købte derfor en kupon.

Det viste sig at være fornuftigt, for dette udløste den anden millionærgaranti, og begge vindere kan altså se frem til at få en million mere på kontoen,  nu hvor samfundet endelig ser ud til at åbne.

“Det er helt fantastisk, at så mange millionærer nu kan gøre de helt store drømme til virkelighed. Der skal lyde et stort tilykke herfra,” siger adm.dir i Danske Lotteri Spil, Pernille Mehl.

Del artikel